Producător de tâmplărie din ALUMINIU/PVC cu geam termopan, pereți cortină, fațade ventilate, ferestre/uși, compartimentări, sticlă securizată,  balustrade

Compartimentări interioare

Compartimentări cu pereţi de sticlă pentru locuinţe şi birouri

Utilizate sub formă de pereţi despărţitori, combinate cu uşi din sticlă securizată. Pereţii de sticlă conferă spaţiului stil, transparentă şi omunicare. Asigură o iluminare optimă, lumina naturală pătrunde cu uşurinţă în spaţiile lărgi de birouri sau în spaţiile de locuit. Compartimentările sunt realizate din sticlă securizată de 10 sau 12 mm clară, sablată simplă sau în diverse modele, colorată sau printată digital. Fixarea sticlei se realizează cu profile din aluminiu în diverse culori pe tavan şi profile din inox sau aluminiu la pardoseală şi perete.

Faţade pentru magazine și spații comerciale din sticlă securizată

Pentru birouri, magazine, cafenele, birouri, showroomuri, unităţi de alimentaţie publică, etc. compartimentările din sticlă securizată sunt acum una dintre cele mai utilizate soluţii pentru împărţirea optimă, funcţională şi estetică a spaţiului.

Uşi din sticlă cu deschidere batantă

Pot avea forme şi dimensiuni diferite în funcţie de locul unde se amplasează. Constructiv sunt cu toc din aluminiu, lemn sau fără toc. Sticla poate fi clara, printată digital, serigrafiată sau vopsită.

Realizăm uşi personalizate pentru birouri, locuinţe proprii sau spaţii comercialesi şi oferim libertate de creaţie arhitecţilor şi designerilor pentru stabilirea şi alegerea optimă.

Realizate din sticlă securizată de 8, 10 sau 12 mm grosime, se potrivesc perfect în orice tip de arhitectură a clădirii. Sticla poate fi clară, sablată, printată digital, serigrafiată sau vopsită. Se disting prin fiabilitate şi siguranţă absolută şi printr-o linie de design modernă.

Exigere vă oferă şi:
Uşi din sticlă securizată cu deschidere armonică
Uşi din sticlă securizată cu deschidere glisantă
Uşi din sticlă securizată cu deschidere telescopică
Scări şi pardoseli din sticlă securizată
Sticla securizată este obţinută prin călirea sticlei într-un cuptor de securizare. Prin acest procedeu se echilibrează tensiunile din interiorul sticlei oooferind durabilitate şi securitate sticlei. Geamul este solid în cazul unui impact mecanic puternic. În caz de spargere, sticla securizată se descompune în bucăţi foarte mici, anulând riscul unor accidentări.

Acordăm o atenţie deosebită calităţii sticlei, finisajelor şi a feroneriei, asigurând cel mai înalt nivel de securitate şi fiabilitate. Executăm la comandă cele mai pretenţioase şi moderne lucrări din sticlă securizată, în toate localităţile din România şi Europa.

Solicitați o ofertă GRATUIT!

Completați formularul iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp!
Ofertele de preț se realizează gratuit și nu vă obligă să cumpărați produsele!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Invalid Input
Invalid Input
cod de securitate
Invalid Input

De ce să ne alegeți pe noi ?

- Consultanță tehnică în alegerea modelelor ferestre, uși și accesorii;
- Deplasarea gratuită la domiciliu pentru efectuarea măsurătorilor;
- Transport gratuit pentru București, Ilfov și zonele limtrofe;
- Produse moderne de înaltă calitate,  montaj realizat profesionist;
- Termen de executie, livrare și realizare montaj în cel mai scurt timp;
EXIGERE PROBANT SRL
Telefon: (+4) 0728 500 300; (+4) 0725 016 368; (+4) 0727 906 500
E-mail: office@exigere.ro; Web: exigere.ro
exigere-localizare-harta
Bd. Timișoara 104E, sector 6, București
44°25'24.5"N 25°58'57.0"E   |   44.423460, 25.982500