0728 500 300
office@exigere.ro

Ofertă de preț online

Servicii
EXIGERE

Alături de clienții și partenerii noștri
din momentul proiectării și până la montaj!

Alături de clienții și partenerii noștri din momentul proiectării și până la montaj – aceasta este deviza după care se ghidăm.
Specialiștii noștri sunt gata oricând să te ajute să alegi cele mai potrivite ferestre și uși din PVC sau tâmplăria din Aluminiu pentru proiectul dumneavoastră.

Pentru a răspunde celor mai exigente nevoi ale clienților și partenerilor noștri de afaceri, oferim servicii de consiliere în alegerea produselor de tâmplărie termoizolantă ideale, mășurători, transport, montaj și mentenanță realizate de echipe specializate, precum și garanție asigurată.

Consultanță și consiliere

Consultanță și consiliere

Serviciile de consultanță specializată în domeniul tâmplăriei din PVC sau Aluminiu sunt adresate tuturor celor interesati: cllienți, arhitecți, proiectanți și designeri care își doresc să implementeze cu succes orice tip de proiect. Datorită experienței specialiștilor noștri și a cunoștințelor acumulate de-a lungul timpului, vei putea decide cu ușurință care sunt produsele din tâmplărie PVC sau aluminiu cele mai potrivite.  Oferim informații și îndrumări în procesul de alegere a tâmplăriei din PVC sau Aluminiu.
proiectare tamplarie PVC / ALUMINIU

Proiectare asistată de calculator

Dorința ca fiecare client să fie mulțumit ne ghidează în activitatea zilnică. Indiferent de cerințe, suntem mereu pregătiți să răspundem prompt solicitărilor clienților noștri și să găsim soluțiile tehnice care îl vor mulțumi. Specialiștii în proiectare EXIGERE vă vor oferi soluții fiabile personalizate pentru fiecare cerință folosind aplicații software specializate: WINARHI, ORGADATA, ACAD etc.

Transport specializat

Transport specializat

Pentru a simplifica procesul de achiziționare a tâmplăriei din PVC sau Aluminiu, EXIGERE  asigură transportul tâmplăriei din PC sau Aluminiu comandate în orice regiune a țării.Transportul este asigurat cu autoutilitare proprii special adaptate pentru ca produsele să ajungă la destinație sau pe șantier în cele mai sigure condiții.

Montaj tâmplărie din PVC / Aluminiu

Montaj tâmplărie din PVC / Aluminiu

Printre cele mai importante servicii prestate de compania noastră se numără și activitatea de montaj/instalare ferestre și uși termopan, aceasta fiind un plus de valoare oferit clienților noștri. Calitatea excelentă promisă clienților finali și partenerilor de afaceri este materializată prin standardul ridicat al serviciilor de montaj, de aceea echipele de montatori EXIGERE ajung în casele clienților noștri pentru a le asigura montajul de calitate a tâmplăriei achiziționate.
Întreținere și reparații

Întreținere și reparații

Din categoria procesului de mentenanță fac parte și serviciile de reglaj pe care le oferim tuturor clienților sau partenerilor noștri atunci când ne sunt ne sunt solicitate aceste servicii.

Oferim service pentru produsele achiziționate atât în perioada de garanție, cât și în perioada de post-garanție, pe parcursul duratei medii de utlizare a produselor, care ajunge până la 25 de ani.

Doriți mai multe informații despre produsele și serviciile noaste?

Specialiștii noştri sunt gata să vă răspundă la întrebări şi să vă ofere soluţiile optime pentru proiectele dumneavoastră.

(+4) 0728 500 300

Solicitați o ofertă de preț!

Completați formularul și vă vom contacta în cel mai scurt timp!
Ofertele de preț se realizează GRATUIT și nu generează obligații contractuale!
Exigere Probant
Experiența, calitatea produselor și profesionalismul  sunt elementele ce ne caracterieaza și au stat la baza activitații noastre indelungate în domeniul tâmplăriei din aluminiu și PVC. Am dezvoltat parteneriate durabile cu companii de renume și am implementat soluții moderne, performante, eficiente și durabile ce și-au demonstrat funcționalitatea și fiabilitatea în timp.
EXIGERE PROBANT SRL
Bd. Timișoara 104E, sector 6, București

Telefon: (+4) 0728 500 300;
(+4) 0725 016 368;
(+4) 0727 906 500
E-mail: office@exigere.ro;
Web: exigere.ro