Producător de tâmplărie din ALUMINIU/PVC cu geam termopan, pereți cortină, fațade ventilate, ferestre/uși, compartimentări, sticlă securizată,  balustrade

FAȚADE VENTILATE

Fațade ventilate din aluminiu, practice și moderne

Faţada ventilată este realizată din aluminiu şi se fixează la o distanţă anumită faţă de peretele clădirii prin intermediul unei structuri portante metalice realizate din aluminiu sau oţel. Materialul de placare din faţada ventilată este bine fixat şi rigidizat pentru a face faţă solicitărilor factorilor externi (vânt, ploaie, radiaţii solare, dilataţii termice, solicitări mecanice, etc.). Faţada ventilată crează o barieră de protecție rezistentă în timp și, totodată, imprimă un design modern, plăcut, durabil şi uşor de întreţinut arhitecturii clădirii.

Avantajele fațadelor ventilate

VENTILAŢIE NATURALĂ A PEREŢILOR EXTERIORI

Asigură o VENTILAŢIE NATURALĂ A PEREŢILOR EXTERIORI și formează o zonă bine izolată termic în structura peretelui clădirii și nu permite apariţia condensului şi implicit a mucegaiului. Distanța de montaj variază între 40 şi 80 mm, interval în care se asigură o protecţie optimă la incalzirae excesivă din perioada verii, respectiv protecţia importiva răcirii din perioada iernii.

EFICIENŢĂ ENERGETICĂ

Asigură o EFICIENŢĂ ENERGETICĂ datorită materialele compozite performante folosite în construcţia sistemele de faţade ventilate și a sistemului constructiv al faţadei ventilate.  Fațada ventilată  asigură un micro-climat stabil în interiorul clădirii şi facilitează un consum minim de energie pentru încălzirea/răcirea clădirii.

PERMEABILITATEA VAPORILOR

Asigură  PERMEABILITATEA VAPORILOR de apă,  Esenţială în asigurarea unui micro-climat plăcut şi economic pe întreaga durată de viaţă a clădirii. Prin montarea faţadei ventilate se asigură o protecţie excelentă atâta indiferent de perioadă

IZOLAŢIE FONICĂ

Asigură o  IZOLAŢIE FONICĂ datorită faptului că se constituie într-un sistem de placare multi-stra. Faţada ventilată absoarbe sunetele exterioare şi contribuie la izolarea  fonică a clădirii.

DESIGN MODERN

Asigură un DESIGN MODERN ŞI ÎNTREŢINERE FACILĂ . La realizarea faţadei ventilate se folosesc materiale special concepute cu o mare libertate de personalizare. Acestea sunt disponibile într-o varietate mare de culori şi finisaje, de la culori standard şi metalizate, până la finisaje imitaţie lemn sau beton aparent.

ÎNTREŢINERE UŞOARĂ

Asigură o ÎNTREŢINERE UŞOARĂ. Faţada ventilată îşi păstrează aspectul timp îndelungat datorită tratamentelor speciale aplicate pe suprafaţa panourilor. Materialele nu necesită mentenanţă sau tratament periodic, fiind uşor de întreţinut şi curăţat.

Produse de calitate și servicii complete

realizate de specialiști cu experiență

PROIECTARE COMPUTERIZATĂ

pereții cortină sunt proiectați folosind programe specializate computerizate: ACAD, ORGADATA, SCHUCAL

CONSULTANȚĂ

suntem alături de clienții noștri în alegerea soluției optime de perete cortină sau de tâmplărie.

TRANSPORT ȘI MONTAJ

specialiști nostri realizează un transport sigur și un montaj perfect pentru pereții cortină realizați de noi.

Producem fatade ventilate din aluminiu cu sticla termoizolanta, fatade ventilate BOND, fatade ventilate aluminiu, fatade ventilate ALUCOBOND. Realizam toate tipurile de fatade ventilate. Oferim servicii de proiectare fatade ventilate, montaj fatade ventilate, transport fatade ventilate. Fatade ventilate EXIGERE sunt realizate cu sisteme speciale ce izoleaza termic si fonic.

Solicitați o ofertă GRATUIT!

Completați formularul iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp!
Ofertele de preț se realizează gratuit și nu vă obligă să cumpărați produsele!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Invalid Input
Invalid Input
cod de securitate
Invalid Input

De ce să ne alegeți pe noi ?

- Consultanță tehnică în alegerea modelelor ferestre, uși și accesorii;
- Deplasarea gratuită la domiciliu pentru efectuarea măsurătorilor;
- Transport gratuit pentru București, Ilfov și zonele limtrofe;
- Produse moderne de înaltă calitate,  montaj realizat profesionist;
- Termen de executie, livrare și realizare montaj în cel mai scurt timp;
EXIGERE PROBANT SRL
Telefon: (+4) 0728 500 300; (+4) 0725 016 368; (+4) 0727 906 500
E-mail: office@exigere.ro; Web: exigere.ro
exigere-localizare-harta
Bd. Timișoara 104E, sector 6, București
44°25'24.5"N 25°58'57.0"E   |   44.423460, 25.982500