0728 500 300
office@exigere.ro

Ofertă de preț online

Ferestre și uși
termopan
REHAU GENEO

SISTEME GERMANE PENTRU FERESTRE/UȘI
Salamander Streamline 76

Sistemul de profile
pentru ferestre și uși
REHAU
Softline 70

Ferestrele termopan REHAU GENEO conving nu doar prin izolația termică excelentă, ci și printr-un pachet complet  coordonat. În locul armăturii din oțel, GENEO este realizat, în interior, din materialul compozit din fibre RAU-FIPRO – material folosit în industria aero-spațială.  Acesta face fereastra extrem de stabilă cu rezistențe statice foarte bune și extrem de ușoară. Acest lucru asigură o izolație termică excelentă, rezistență și caracteristici care nu pot fi oferite de nici un alt sistem de sisteme.
Image
 • Adâcime constructivă: 86 mm / garnitura mediana
 • Număr de camere: 6 camere
 • Izolare termică: Uf = pana la 0,85 W/m²K
 • Economie de energie: pana la 76%*
 • Material: compozit din fibre RAU-FIPRO®, acoperit la exterior cu material de calitate coextrudat RAU-PVC pentru suprafețe de cea mai bună calitate
 • Izolare fonică: fără armare, până la RwP = 47 dB (cu geam Rw = 50 dB)
 • Protecție antiefracție: până la clasa WK3, până la clasa WK2 fără armare
 • Permeabilitatea la aer: 4(EN 12207)
 • Etanșeitatea la apă: 9A (EN 12208)
 • Geam termoizolant triplu: 44 mm - 52 mm cu 3 foi de sticlă și distanțier termic din materiale compozite care au proprietăţi sporite termoizolante şi anticondens - warm-edge, termix.
 • Valori de calcul: Reducerea pierderii de energie prin ferestre prin înlocuirea celor vechi din lemn / PVC  (Uf= 1,9, Ug= 3,0) cu termopane REHAU GENEO (Uf= 0,86, Ug= 0,5, dimensiune fereastra 123x148 cm)

Culori

Accente deosebite cu decoruri de lemn, uni și metalice

Foliile speciale tratate în prealabil cu adeziv au fost aplicate cu grijă pe profilul din PVC în cadrul unui proces special, executat de echipamente de înaltă performanță direct în procesul de fabricație al profilului. Folia din PVC se compune din două straturi: folia de bază rămâne într-o culoare uni sau este imprimată, stratul superior transparent PMMA protejează culorile și decorurile împotriva decolorării ca urmare a radiațiilor UV sau a altor intemperii.
Culori termopan foliat
Image

Placarea cu ALUMINIU

Clasic și nobil: aspect vizual perfect de aluminiu
Prin placarea cu aluminiu, fereastra arată ca din aluminiu, dar are avantajele tehnice ale profilelor din PVC. Sistemul de placare cu aluminiu se adaptează la forma profilului de fereastră și se fixează perfect. Suprafața profilelor de placare poate fi vopsită, acoperită cu un strat de pulbere sau eloxată, fiind concomitent robustă și rezistentă la intemperii. Puteți configura culoarea în peste 170 de nuanțe RAL.

Doriți mai multe informații despre produsele și serviciile noaste?

Specialiștii noştri sunt gata să vă răspundă la întrebări şi să vă ofere soluţiile optime pentru proiectele dumneavoastră.

(+4) 0728 500 300

Solicitați o ofertă de preț!

Completați formularul și vă vom contacta în cel mai scurt timp!
Ofertele de preț se realizează GRATUIT și nu generează obligații contractuale!
Exigere Probant
Experiența, calitatea produselor și profesionalismul  sunt elementele ce ne caracterieaza și au stat la baza activitații noastre indelungate în domeniul tâmplăriei din aluminiu și PVC. Am dezvoltat parteneriate durabile cu companii de renume și am implementat soluții moderne, performante, eficiente și durabile ce și-au demonstrat funcționalitatea și fiabilitatea în timp.
EXIGERE PROBANT SRL
Bd. Timișoara 104E, sector 6, București

Telefon: (+4) 0728 500 300;
(+4) 0725 016 368;
(+4) 0727 906 500
E-mail: office@exigere.ro;
Web: exigere.ro