0728 500 300
office@exigere.ro

Ofertă de preț online

Ferestre și uși
termopan
GEALAN S9000

SISTEME GERMANE PENTRU FERESTRE/UȘI
Salamander Streamline 76

Sistemul de profile
pentru ferestre și uși
GEALAN S9000

Sistemul S9000 este cea mai nouă generaţie de ferestre realizate de Gealan. Designul inovator şi tehnologia vitrajului static STV contribuie la considerabil la reducerea costurilor cu încălzirea şi implict a emisiilor de CO2. Sistemul Gealan S9000 are o adâncime mare de construcţie, de 82,5 mm, 6 camere de termoizolare în rame oarbe şi cercevele şi maximum 3 nivele de etanşare. Garnitura centrală creşte astfel gradul de izolare termică şi fonică şi protejează împotriva curenţilor de aer şi umidităţii. Astfel, coeficientul de transfer termic este de numai 0,92 W/m2K.

Sistemul STV de lipire uscată a geamului de întreaga suprafaţă a marginii cercevelei, cu ajutoul unei benzi adezive, a fost dezvoltat de Gealan pentru a transfera rigiditatea vitrajului şi a creşte stabilitatea acesteia, reuşind astfel să se obţină elemente foarte mari pentru ferestre, chiar şi cu vitraje triple. Acestea se vor închide perfect, chiar şi după o lungă perioadă de utilizare. Ferestrele Gealan S9000 oferă şi o combinaţie de profiluri individuale, numită Gealan-Futura, ce permite crearea de ferestre colorate pentru locuinţele pasive, cu dimensiuni de până la 2,40 metri şi un coeficient de izolare termică excelent, de 0,89 W/m2K.
Image
  • Adâncime de construcţie 82,5 mm, profil GEALAN cu 6 camere de izolare, fabricat 100% în Germania.
  • Rigidizare standard cu oţel zincat de 1,5 mm – ferestre şi 2 mm – uşi
  • Geam termoizolant dublu sau triplu, grosime pachet între 24 - 52 mm
  • Garnituri gri pentru ferestrele albe şi negre pentru ferestrele color
  • Design modern
  • Feronerie ROTO cu toate punctele de închidere antiefracţie, de înaltă calitate, echipată în standard cu microventilaţie şi mecanism împotriva acţionării incorecte
  • Coeficient de transfer termic până la Uw = 0,64 W/(m²K)
    * Calcul realizat pentru fereastra standard de teste, 1230 x 1480 mm.
STV: sistem revoluţionar care permite lipirea uscată a geamului şi marginii răsfrânte a cercevelei. Prin lipirea sticlei de cercevea, rigiditatea pachetului de sticlă este transmisă cercevelei şi întreaga fereastră este mai stabilă.

IKD:soluţie pentru îmbunătăţirea coeficientului de transfer termic prin izolarea suplimentară cu spumă a profilelor.

Sistemul patentat de ventilaţie GECCO permite controlul mai bun al schimbului de aer dintre exterior şi interior, ceea ce duce la un climat îmbunătăţit şi un nivel sporit de confort.
Image

Culori

Accente deosebite cu decoruri de lemn, uni și metalice

Foliile speciale tratate în prealabil cu adeziv au fost aplicate cu grijă pe profilul din PVC în cadrul unui proces special, executat de echipamente de înaltă performanță direct în procesul de fabricație al profilului. Folia din PVC se compune din două straturi: folia de bază rămâne într-o culoare uni sau este imprimată, stratul superior transparent PMMA protejează culorile și decorurile împotriva decolorării ca urmare a radiațiilor UV sau a altor intemperii.
Culori termopan foliat
Image

Placarea cu ALUMINIU

Clasic și nobil: aspect vizual perfect de aluminiu
Prin placarea cu aluminiu, fereastra arată ca din aluminiu, dar are avantajele tehnice ale profilelor din PVC. Sistemul de placare cu aluminiu se adaptează la forma profilului de fereastră și se fixează perfect. Suprafața profilelor de placare poate fi vopsită, acoperită cu un strat de pulbere sau eloxată, fiind concomitent robustă și rezistentă la intemperii. Puteți configura culoarea în peste 170 de nuanțe RAL.

Doriți mai multe informații despre produsele și serviciile noaste?

Specialiștii noştri sunt gata să vă răspundă la întrebări şi să vă ofere soluţiile optime pentru proiectele dumneavoastră.

(+4) 0728 500 300

Solicitați o ofertă de preț!

Completați formularul și vă vom contacta în cel mai scurt timp!
Ofertele de preț se realizează GRATUIT și nu generează obligații contractuale!
Exigere Probant
Experiența, calitatea produselor și profesionalismul  sunt elementele ce ne caracterieaza și au stat la baza activitații noastre indelungate în domeniul tâmplăriei din aluminiu și PVC. Am dezvoltat parteneriate durabile cu companii de renume și am implementat soluții moderne, performante, eficiente și durabile ce și-au demonstrat funcționalitatea și fiabilitatea în timp.
EXIGERE PROBANT SRL
Bd. Timișoara 104E, sector 6, București

Telefon: (+4) 0728 500 300;
(+4) 0725 016 368;
(+4) 0727 906 500
E-mail: office@exigere.ro;
Web: exigere.ro