0728 500 300
office@exigere.ro

Ofertă de preț online

Ferestre și uși
termopan
VEKA Softline 76

SISTEME GERMANE PENTRU FERESTRE/UȘI

Salamander Streamline 76

Sistemul de profile
pentru ferestre și uși
VEKA
Softline 76

Image
Sistemul SOFTLINE 76 are o eficiență termică ridicată și un design necoplanar cu canturi elegante și muchii uşor rotunjite. Sistemul de profile VEKA SOFTLINE 76 este prevăzut cu două sau trei rânduri de garnituri de etașare și o adâncime a profilului de 76 mm.

Termopanele VEKA SOFTLINE 76 pot fi folosite atât în cazul renovărilor, cât şi în cazul noilor construcții. Ele poate fi utilizate atât pentru ferestre termoizolante clasice, antifonice sau de siguranţă, cât și pentru ferestre oscilobatante, batante, cu montant mobil, ferestre culisante în plan paralel, cu un singur sau mai multe canaturi, poziţionate fix, combinate sau ferestre cu deschidere exterioară.

Pot fi realizate, în condiții de garanție, ferestre termopan oscilobatante într-un singur canat cu o suprafață maximă de 2,25 m2 (cercevea: Lmax = 1,4 ml; Hmax = 2,4 ml) pentru ferestrele albe și cu o suprafață maximă de 2 m2 (cercevea: Lmax = 1,3 ml si Hmax = 2,4ml) pentru ferestrele color.

Coeficientul de izolare termică poate ajunge până la Uw = 0,75 W/m2K, în funcție de tipul de geam termoizolant folosit. Configuraţia falţului cu o adâncime de 28 mm face posibile vitrări de la 24 mm la 48 mm (în funcţie de bagheta utilizată).

Mereu respectăm cele mai înalte standarde de calitate RAL “Clasa A”, de aceea grosimea pereților este de 3 mm. Acest sistem este pregătit pentru rigidizări din oţel zincat conform prescripţiilor VEKA privind armăturile, minimum 1,5 mm, ceea ce conferă ferestrei termoizolante siguranță și durabilitate în exploatare.
  • Sistem cu adâncimea constructivă de 76 mm, cu camere multiple de izolare
  • Eficiență energetică și a costurilor de încălzire sau răcire a locuinței
  • Confort superior datorită nivelului excelent de izolare termică și fonică
  • Grad înalt de impermeabilitate în cazul averselor de ploaie
  • Protecție antiefracție conform DIN EN 1627 până la clasa RC 2, în funcție de sistemul de feronerie utilizat
  • Ideal pentru utilizare în construcțiile noi, dar și la renovarea celor vechi
  • Termoizolare eficientă, în conformitate cu prevederile curente, care garantează o economisire a energiei și a costurilor de încălzire, precum și siguranța durabilă a investiției
  • Valori izolare ale sistemului de profile: până la Uf = 1,1 W/(m2K)
  • Valori izolare pentru întreaga fereastră: până la Uw = 0,75 W/(m2K) [cu Uf = 1,1 W/(m2K), Ug = 0,4 W/(m2K), Ug = 0,035 W/(mK)]
SOFTLINE 76 reprezintă noua generație de profile VEKA clasa A, profile ce oferă atât siguranța și calitatea dovedită deja de sistemele VEKA precum și un design modern și atractiv. Sistemul de profile permite instalarea unor vitraje cu grosimi de până la 48 mm, putând fi realizate chiar și suprafețe vitrate de dimensiuni mari.

Culori

Accente deosebite cu decoruri de lemn, uni și metalice

Foliile speciale tratate în prealabil cu adeziv au fost aplicate cu grijă pe profilul din PVC în cadrul unui proces special, executat de echipamente de înaltă performanță direct în procesul de fabricație al profilului. Folia din PVC se compune din două straturi: folia de bază rămâne într-o culoare uni sau este imprimată, stratul superior transparent PMMA protejează culorile și decorurile împotriva decolorării ca urmare a radiațiilor UV sau a altor intemperii.
Culori termopan foliat
Image

Placarea cu ALUMINIU

Clasic și nobil: aspect vizual perfect de aluminiu
Prin placarea cu aluminiu, fereastra arată ca din aluminiu, dar are avantajele tehnice ale profilelor din PVC. Sistemul de placare cu aluminiu se adaptează la forma profilului de fereastră și se fixează perfect. Suprafața profilelor de placare poate fi vopsită, acoperită cu un strat de pulbere sau eloxată, fiind concomitent robustă și rezistentă la intemperii. Puteți configura culoarea în peste 170 de nuanțe RAL.

Doriți mai multe informații despre produsele și serviciile noaste?

Specialiștii noştri sunt gata să vă răspundă la întrebări şi să vă ofere soluţiile optime pentru proiectele dumneavoastră.

(+4) 0728 500 300

Solicitați o ofertă de preț!

Completați formularul și vă vom contacta în cel mai scurt timp!
Ofertele de preț se realizează GRATUIT și nu generează obligații contractuale!
Exigere Probant
Experiența, calitatea produselor și profesionalismul  sunt elementele ce ne caracterieaza și au stat la baza activitații noastre indelungate în domeniul tâmplăriei din aluminiu și PVC. Am dezvoltat parteneriate durabile cu companii de renume și am implementat soluții moderne, performante, eficiente și durabile ce și-au demonstrat funcționalitatea și fiabilitatea în timp.
EXIGERE PROBANT SRL
Bd. Timișoara 104E, sector 6, București

Telefon: (+4) 0728 500 300;
(+4) 0725 016 368;
(+4) 0727 906 500
E-mail: office@exigere.ro;
Web: exigere.ro