0728 500 300
office@exigere.ro

Ofertă de preț online

Ferestre și uși
termopan
REHAU SYNEGO

SISTEME GERMANE PENTRU FERESTRE/UȘI
REHAU SYNEGO

Sistemul de profile
pentru ferestre și uși
REHAU
SYNEGO

Fereastra termopan realizată cu profile Rehau SYNEGO, sistemul inovator din PVC, cu o adâncime de 80 mm şi garnitură mediană, creat în urma a 50 de ani de experienţă în producerea profilelor de PVC, îndeplineşte cele mai exigenţe criterii de design şi performanţă în materie de izolare termică şi fonică. În plus, tehnica multicamerala foloseşte eficient aerul ca mediu de izolare. Realizarea în diverse forme, multitudinea de culori şi modele de canaturi, permit multe posibilităţi de a vă personaliza fereastra termopan.

Sistemul de profile pentru ferestre și uși termopan REHAU SYNEGO asigură o temperatură plăcută, un nivel ridicat de confort şi siguranţă pentru locuinţa dumneavoastră: în comparaţie cu ferestrele standard actuale, SYNEGO convinge printr-un nivel de izolare termică cu până la 50% mai mare*. Astfel, veţi reduce în mod semnificativ costurile cu încălzirea locuinţei şi veţi experimenta o nouă senzaţie de bine, la care nu veţi mai dori să renunţaţi niciodată.
termopan REHAU SYNEGO
  • Adâcime constructivă: 80 mm / garnitura mediana
  • Număr de camere: 7 camere în toc şi 6 în cercevea
  • Izolare termică: Uf = pana la 0,94 W/m²KIzolare fonică: până la Rw,P = 50 dB
  • Protecţie antiefracţie: până la clasa de rezistenta 3
  • Permeabilitatea la aer: 4 (EN 12207)
  • Armatura din oțel zincat cu grosime între 1,5-2 mm
  • Posibilitatea de echipare cu geam compus din doua sau chiar trei foi de sticla cu o adâncime totala a pachetului de până la 50mm

Casa dvs. Stilul dvs. Cu peste 400 de opțiuni de design

Cu KALEIDO COLOR, gama extinsă de suprafețe și culori de la REHAU, puteți implementa tendințele actuale de design și stiluri atemporale, simplu și fără complicații pentru casa dvs. – și chiar să le combinați flexibil la exterior și interior.

Nenumărate posibilități

În total vă așteaptă peste 400 de opțiuni de design: de la aspectul înșelător de real de lemn, până la suprafețe exclusive din aluminiu, până la nuanțe clasice atemporale de alb pentru o renovare cu stil - desigur întotdeauna cu avantajele convingătoare ale unei ferestre din plastic.
 

Culori

Accente deosebite cu decoruri de lemn, uni și metalice

Foliile speciale tratate în prealabil cu adeziv au fost aplicate cu grijă pe profilul din PVC în cadrul unui proces special, executat de echipamente de înaltă performanță direct în procesul de fabricație al profilului. Folia din PVC se compune din două straturi: folia de bază rămâne într-o culoare uni sau este imprimată, stratul superior transparent PMMA protejează culorile și decorurile împotriva decolorării ca urmare a radiațiilor UV sau a altor intemperii.
Image
Image

Placarea cu ALUMINIU

Clasic și nobil: aspect vizual perfect de aluminiu
Prin placarea cu aluminiu, fereastra arată ca din aluminiu, dar are avantajele tehnice ale profilelor din PVC. Sistemul de placare cu aluminiu se adaptează la forma profilului de fereastră și se fixează perfect. Suprafața profilelor de placare poate fi vopsită, acoperită cu un strat de pulbere sau eloxată, fiind concomitent robustă și rezistentă la intemperii. Puteți configura culoarea în peste 170 de nuanțe RAL.

Doriți mai multe informații despre produsele și serviciile noaste?

Specialiștii noştri sunt gata să vă răspundă la întrebări şi să vă ofere soluţiile optime pentru proiectele dumneavoastră.

(+4) 0728 500 300

Solicitați o ofertă de preț!

Completați formularul și vă vom contacta în cel mai scurt timp!
Ofertele de preț se realizează GRATUIT și nu generează obligații contractuale!
Exigere Probant
Experiența, calitatea produselor și profesionalismul  sunt elementele ce ne caracterieaza și au stat la baza activitații noastre indelungate în domeniul tâmplăriei din aluminiu și PVC. Am dezvoltat parteneriate durabile cu companii de renume și am implementat soluții moderne, performante, eficiente și durabile ce și-au demonstrat funcționalitatea și fiabilitatea în timp.
EXIGERE PROBANT SRL
Bd. Timișoara 104E, sector 6, București

Telefon: (+4) 0728 500 300;
(+4) 0725 016 368;
(+4) 0727 906 500
E-mail: office@exigere.ro;
Web: exigere.ro