0728 500 300
office@exigere.ro

Ofertă de preț online

Ferestre din ALUMINIU

FERESTRE MODERNE, REZISTENTE ȘI FIABILE

De ce
Ferestre din ALUMINIU?

 
Iată cîteva beneficii ale ferestrelor din aluminiu EXIGERE:
  • design-ul și aspectul urban al ferestrei din aluminiu, minimalist sau clasic, este adaptabil la orice tip de arhitectură modernă
  • diversitate cromatică multiplă cu nuanțe din gama de culori RAL sau culori speciale pentru ferestre din aluminiu
  • izolarea termică și fonică ale unei ferestre din aluminiu cu barieră termică are valori de excepție, ideale pentru zone urbane, aglomerate și nu numai
  • fereastra din aluminiu are o rezistență mare la solicitări mecanice și uzură
  • tâmplăria eficientizează etanșeitatea la apă în condiţii de ploaie cu vânt, sau de condiții meteo extreme, clasa de etanșare este dată de presiunea la care apar infiltraţii în interior (conform EN12208-11/99)
  • fereastra din aluminiu are o protecție antiefracție excelenta cu valori (conform DIN ENV 1627, 1630, DIN EN 356 – sticla, respectiv DIN18521 - mecanism de închidere multipunct)
  • rezistența la intemperii fac din fereastra din aluminiu candidatul perfect pentru orice zona și arhitectura

Confort și un standard de viață modern

Ferestrele din ALUMINIU aduc calitate, confort și siguranță vieții dumneavoastră. Fereastra din aluminiu EXIGERE vă asigură confortul de care aveți nevoie prin excelentele proprietăți de izolare termică și fonică, prin ușurința în manipulare și prin durata mare de utilizare cu costuri de mentenanță aproape inexistente.

Eficiență energetică

Fereastra din ALUMINIU este realizată folosind rame ranforsate cu poliamida specială ce oferă un nivel ridicat de izolare termică potrivit pentru construcții pasive cu zero sau aproape zero consum de energie. Tâmplăria cu barieră termică vă va proteja casa de temperaturi neplacute atât pe timp de iarnă, cât și pe timp de vară.

Gamă excepţională de culori şi finisaje

Fereastra din aluminiu EXIGERE poate avea aproape orice culoare pe care v-o puteţi imagina. Sunt disponibile peste 450 de nuanțe și finisaje diferite: culori metalice sau anodizate, mate sau RAL lucioase, sau chiar și o vopsea coatex specială rezistență la zgârieturi și cu o îngrijire minimă.

Protecție la efracție

Ferestrele din ALUMINIU oferă un nivel ridicat de securitate, datorită construcției lor solide și durabile. Siguranța este dată de robustețea profilelor din aluminiu, a feronerie speciale cu elemente de siguranță și a geamului termopan securizat. Fereastra din ALUMINIU EXIGERE este certificată pentru protecție anti-efracție, în conformitate cu standardele în domeniu.

Forme diverse

Ferestrele din ALUMINIU pot fi: fixe, mobile, într-un canat sau în mai multe, cu deschidere simplă sau sau cu dublă deschidere, cu deschidere interioară sau exterioară, oscilo-batante sau pivotante.
Ferestrele din aluminiu EXIGERE pot fi realizate, de asemenea, în forme rectangulare, cerc, triunghi, trapez etc.

Dimensiuni generoase

Datorită excelentelor proprietăți de durabilitate și rezistenta ale ramelor si cercevelelor, ferestrele din ALUMINIU pot fi realizate în dimensiuni mari cea ce le face ideale pentru spațiile unde se dorește un plus de lumină naturală și o vizibilitate panoramică.

Ferestre din ALUMINIU CORTIZO

sisteme moderne pentru ferestre și uși batante cu geam termopan

Ferestre din ALUMINIU REYNAERS

Multiple caracteristici de design pentru ferestre și uși batante cu geam termopan

Gamă excepţională de culori şi finisaje. O opţiune pentru fiecare proiect, în orice stil.

Putem realiza ferestre din aluminiu în aproape orice culoare pe care v-o puteţi imagina. Sunt disponibile peste 450 de nuanțe și finisaje diferite: culori metalice sau anodizate, mate sau RAL lucioase, sau chiar și o vopsea coatex specială rezistență la zgârieturi și cu o îngrijire minimă. În plus, ferestrele dvs. pot avea chiar o structură reală de lemn.

Image

Produse și
servicii de
calitate

Consultanță

 și consiliere pentru clienții noștri în alegerea soluției optime

Măsurători

pentru stabilirea cotelor ce vor sta la baza realizării ofertei și a execuției

Proiectare

asistată de calculator folosind programe specializate

Transport

specializat asigurat cu autoutilitare proprii, special adaptate

Montaj

specialiști nostri realizează instalarea tâmplăriei conform standardelor.

Service

service în perioada de garanție și în perioada de post-garanție

Doriți mai multe informații despre produsele și serviciile noaste?

Specialiștii noştri sunt gata să vă răspundă la întrebări şi să vă ofere soluţiile optime pentru proiectele dumneavoastră.

(+4) 0728 500 300

Solicitați o ofertă de preț!

Completați formularul și vă vom contacta în cel mai scurt timp!
Ofertele de preț se realizează GRATUIT și nu generează obligații contractuale!
Exigere Probant
Experiența, calitatea produselor și profesionalismul  sunt elementele ce ne caracterieaza și au stat la baza activitații noastre indelungate în domeniul tâmplăriei din aluminiu și PVC. Am dezvoltat parteneriate durabile cu companii de renume și am implementat soluții moderne, performante, eficiente și durabile ce și-au demonstrat funcționalitatea și fiabilitatea în timp.
EXIGERE PROBANT SRL
Bd. Timișoara 104E, sector 6, București

Telefon: (+4) 0728 500 300;
(+4) 0725 016 368;
(+4) 0727 906 500
E-mail: office@exigere.ro;
Web: exigere.ro