0728 500 300
office@exigere.ro

Ofertă de preț online

Ferestre și uși
termopan
VEKA Softline 82

SISTEME GERMANE PENTRU FERESTRE/UȘI

Salamander Streamline 76

Sistemul de profile
pentru ferestre și uși
VEKA
Softline 82

Image
Sistemul de profile termopan VEKA SOFTLINE 82 este un sistem necoplanar cu adâncimea profilului de 82 mm, trei garnituri de etanşare şi o geometrie internă împărţită în 7 camere de izolare în toc şi 6 camere în cercevea. Sistemul SOFTLINE 82 are un design elegant cu muchii uşor rotunjite.

Cu sistemul SOFTLINE 82 se pot realiza toate tipurile de ferestre, inclusiv culisante în plan paralel. Sistemul este complet şi conţine toată gama de profile auxiliare și pot fi realizate, în condiţii de garanţie, ferestre termopan oscilobatante într-un singur canat cu o suprafaţă maximă de 2,25 m2 (cercevea: Lmax = 1,4 ml; Hmax = 2,4 ml) pentru ferestrele albe şi cu o suprafaţă maximă de 2 m2 (cercevea: Lmax = 1,3 ml şi Hmax = 2,4ml) pentru ferestrele color.

Coeficientul remarcabil de izolare termică, de până la Uw = 0,67 W/m2K, poate fi obţinut în funcţie de tipul de vitraj termoizolant folosit. Astfel, sistemul termopan VEKA SOFTLINE 82 îndeplineşte standardul de eficientă implicit caselor pasive.

Sistemul de profil pentru ferestre termopan VEKA SOFTLINE 82 are grosimea pereţilor exteriori de 3 mm și respectă cu stricteţe prevederile celui mai ridicat standard de calitate RAL "Clasa A" şi corespunde normativului european SR EN 12608 - clasa A. Rigidizările din oţel zincat de minim 1,5 mm asigură ferestrei stabilitate şi funcţionare îndelungată. Datorită configuraţiei falţului sunt posibile vitrari de la 24 mm la 52 mm, în funcţie de bagheta utilizată.
 • Adâncime de construcţie 82 mm, profil VEKA cu 7 camere de izolare, fabricat 100% în Germania.
 • Profile 100% Clasa A, grosime pereţi exteriori minim 3 mm
 • Rigidizare standard cu oţel zincat de 1,5 mm – ferestre şi 2 mm – uşi
 • Geam termoizolant dublu sau triplu, grosime pachet între 24 - 32 - 40 -  52 mm
 • Garnituri gri pentru ferestrele albe şi negre pentru ferestrele color
 • Design atractiv prin contururi drepte
 • Feronerie ROTO cu toate punctele de închidere antiefracţie, de înaltă calitate,  echipată standard cu microventilaţie şi mecanism împotriva acţionării incorecte
 • Coeficient de transfer termic până la Uw = 0,64 W/(m²K) * Calcul realizat pentru fereastra standard de teste, 1230 x 1480 mm.
 • Coeficient de transfer termic Uf de 1,0 W/m2 K. În funcţie de tipul de vitraj termoizolant folosit se poate ajunge până la valoarea Uw de 0,67 W/m2 K, îndeplinind astfel standardul de eficienţă implicit caselor pasive.
 • Izolare termică conform EN 150 10077-1 şi EN 150 12567-1 izolare fonică (performanţe acustice) conform EN 150 140-3 şi EN 150 717-1
 • Rezistenţă la încărcare din vânt conform EN 12211 Certificarea calităţii: Clasa A, conform SR EN 12608 GKF - asociaţia germană de certificare pentru tâmplărie PVC DOS - certificare EN 150 9001 RAL - GZ 716/1 - certificarea calităţii după cele mai riguroase criterii germane
 • Respectă recomandările Patronatului Producătorilor de Tâmplărie Termoizolantă din România (PPTT)
Cel mai modern sistem pentru tâmplărie termopan de la VEKA, SOFTLINE 82MD, oferă o izolare termică ideală fiecărei clădiri. Datorită configurației inovatoare de dispunere a camerelor interioare de izolare, precum și a sistemului eficient de etanșare, termopanele VEKA SOFTLINE 82MD reduc simțitor consumul energetic al imobilului și, în același timp, asigură un climat plăcut în încăpere, indiferent de anotimp.

Culori

Accente deosebite cu decoruri de lemn, uni și metalice

Foliile speciale tratate în prealabil cu adeziv au fost aplicate cu grijă pe profilul din PVC în cadrul unui proces special, executat de echipamente de înaltă performanță direct în procesul de fabricație al profilului. Folia din PVC se compune din două straturi: folia de bază rămâne într-o culoare uni sau este imprimată, stratul superior transparent PMMA protejează culorile și decorurile împotriva decolorării ca urmare a radiațiilor UV sau a altor intemperii.
Culori termopan foliat
Image

Placarea cu ALUMINIU

Clasic și nobil: aspect vizual perfect de aluminiu
Prin placarea cu aluminiu, fereastra arată ca din aluminiu, dar are avantajele tehnice ale profilelor din PVC. Sistemul de placare cu aluminiu se adaptează la forma profilului de fereastră și se fixează perfect. Suprafața profilelor de placare poate fi vopsită, acoperită cu un strat de pulbere sau eloxată, fiind concomitent robustă și rezistentă la intemperii. Puteți configura culoarea în peste 170 de nuanțe RAL.

Doriți mai multe informații despre produsele și serviciile noaste?

Specialiștii noştri sunt gata să vă răspundă la întrebări şi să vă ofere soluţiile optime pentru proiectele dumneavoastră.

(+4) 0728 500 300

Solicitați o ofertă de preț!

Completați formularul și vă vom contacta în cel mai scurt timp!
Ofertele de preț se realizează GRATUIT și nu generează obligații contractuale!
Exigere Probant
Experiența, calitatea produselor și profesionalismul  sunt elementele ce ne caracterieaza și au stat la baza activitații noastre indelungate în domeniul tâmplăriei din aluminiu și PVC. Am dezvoltat parteneriate durabile cu companii de renume și am implementat soluții moderne, performante, eficiente și durabile ce și-au demonstrat funcționalitatea și fiabilitatea în timp.
EXIGERE PROBANT SRL
Bd. Timișoara 104E, sector 6, București

Telefon: (+4) 0728 500 300;
(+4) 0725 016 368;
(+4) 0727 906 500
E-mail: office@exigere.ro;
Web: exigere.ro