0728 500 300
office@exigere.ro

Ofertă de preț online

Tamplarie din ALUMINIU

STABILITATE, REZISTENȚĂ, DESIGN ȘI PALETĂ COLORISTICĂ DIVERSIFICATĂ

De ce tamplarie din ALUMINIU?

Aluminiul este un metal cu proprietăți mecanice foarte bune cu implicații în multe sectoare printre care și construcția de ferestre și uși, fațade și alte elemente de tâmplărie din aluminiu. Chiar dacă este mai ușor decât alte metale, are o rezistență mecanică mare și acesta este motivul principal pentru care este des utilizat în acest domeniu.

Tamplaria din aluminiu este modernă și se remarcă prin design, calitate si durabilitate. De asemenea, este foarte rezistentă la mai multe forme de coroziune și are costuri aproape zero pentru mentenanță.
Tamplarie Aluminiu

Proprietăți mecanice

Ramele din ALUMINIU sunt baza unor soluții tehnice ce au ca scop realizarea de tâmplărie din aluminiu durabilă,  cu elemente de uși și ferestre robuste care va spori siguranța și rezistența pe termen lung. Elementele de tâmplărie din ALUMINIU permit crearea de deschideri ample cu un volum mare de lumină naturală, fără ca ramele să sufere modificări în timp, așa cum se întampla adesea cu alte materiale mai sensibile.

Siguranță

Tâmplăria din ALUMINIU oferă un nivel ridicat de siguranță, datorită construcției lor solidă și durabilă, tinând la distanță posibilele efracții.
Siguranța este dată de robustețea profilelor din aluminiu, a feronerie speciale cu elemente de siguranță și a geamului termopan securizat. Tâmplăria din ALUMINIU EXIGERE este certificată pentru protecție anti-efracție, în concordanță cu standardele în domeniu.

Aspect modern

Tâmplăria unei case reprezintă o partea esențială a esteticii și funcționalității sale, conturând aspectul exterior și atmosfera din interior. Ramele pentru ferestre și uși din ALUMINIU oferă posibilități nenumărate de design, atât din punct de vedere al tipologiilor și dimensiunilor precum și ca paletă de culori și texturi foarte variate, disponibile pentru a satisface toate gusturile și viziunile arhitecturale.

Confort și un standard de viață modern

Elementele de tâmplărie din ALUMINIU aduc calitate, confort și siguranță vieții dumneavoastră. Tâmplăria din ALUMINIU se încadrează cu succes în orice linie arhitecturală, fie ca este vorba despre o construcție nouă sau despre o renovare. Puteți alege să creșteți valoarea locuinței dumneavoastră printr-o alegere unică și originală, optând pentru ferestre în diferite forme atipice, precum dreptunghi, triunghi, cerc, arc de cerc sau alte forme asimetrice

Eficiență energetică

Tâmplăria din ALUMINIU poate fi realizată folosind rame ranforsate cu poliamida specială oferă un nivel ridicat de izolare termică potrivit pentru construcții pasive cu zero sau aproape zero consum de energie. Tâmplăria cu barieră termică vă va proteja casa de temperaturi neplacute atât pe timp de iarnă, cât și pe timp de vară. Mai mult decât atât, mulțumită utilizării garniturilor avansate pentru etanșeitate, chiar și vânturile foarte puternice sunt inofensive, fără niciun fel de risc ca tâmplăria dumneavoastră să permită pătrunderea aerului rece în încăpere.

Rezistență și Protecţie antiefracţie

Datorită profilelor din aluminiu și a vopsirii acestora în câmp elecrostatic, Tâmplăria din ALUMINIU vine la pachet cu sisteme antiefracţie îmbunătățite. Ferestrele și ușile din ALUMINIU pot asigura un grad ridicat de protecție locuinței dumneavostră prin elemente de securitate inovative înglobate în feronerie și mânere. Geamul termopan cu sticlă antiefracție aduce un plus de securitate.

Tamplarie din ALUMINIU

producem și instalăm o gamă diversificată de produse la cele mai exigente standarde

FERESTRE din ALUMINIU

FERESTRE din ALUMINIU

Ferestre moderne realizate cu sisteme performante cu barieră termică și geam termopan.

UȘI de INTRARE

UȘI de INTRARE

Uși PREMIUM din ALUMINIU realizate cu panouri moderne, închidere multipunct și balamale rezistente

UȘI CULISANTE

UȘI CULISANTE

Uși culisante din ALUMINIU cu geam termopan - soluții tehnice performante și fiabile, ideale pentru spații largi

PEREȚI CORTINĂ ȘI FAȚADE

PEREȚI CORTINĂ ȘI FAȚADE

Pereți Cortină clasici, structurali, semistructurali sau tip spider ce au aplicabilitate la clădiri moderne.

FAȚADE VENTILATE

FAȚADE VENTILATE

Fațade ventilate și placări bond pentru pentru aspect modern și rezistență ridicata la intemperii.

COMPARTIMENTĂRI INTERIOARE

COMPARTIMENTĂRI INTERIOARE

Compartimentarea spațiului de birouri cu sisteme speciale din  ALUMINIU și geam securizat

LUMINATOARE și SERE

LUMINATOARE și SERE

Construcții din ALUMINIU cu geam termopan de securitate pentru spații pline de culoare și lumină

SISTEME de UMBRIRE

SISTEME de  UMBRIRE

Rulouri exterioare din aluminiu, suprapuse/aplicate, obloane, sisteme speciale de umbrire pentru pereții cortină.

GLAFURI și PERVAZE

GLAFURI și PERVAZE

Glafuri din PVC pentru interior și pervaze din ALUMINIU pentru exterior, accesorii ce completează și asigură o protecție suplimentară.

PLASE contra INSECTELOR

PLASE contra INSECTELOR

Plase speciale tip batant, rulou sau plisse pentru protecție împotriva țănțarilor și a altor insecte ce pot perturba liniștea locuinței.

Gamă excepţională de culori şi finisaje. O opţiune pentru fiecare proiect, în orice stil.

Putem realiza ferestre din aluminiu în aproape orice culoare pe care v-o puteţi imagina. Sunt disponibile peste 450 de nuanțe și finisaje diferite: culori metalice sau anodizate, mate sau RAL lucioase, sau chiar și o vopsea coatex specială rezistență la zgârieturi și cu o îngrijire minimă. În plus, ferestrele dvs. pot avea chiar o structură reală de lemn.

Image

Produse și
servicii de
calitate

Consultanță

 și consiliere pentru clienții noștri în alegerea soluției optime

Măsurători

pentru stabilirea cotelor ce vor sta la baza realizării ofertei și a execuției

Proiectare

asistată de calculator folosind programe specializate

Transport

specializat asigurat cu autoutilitare proprii, special adaptate

Montaj

specialiști nostri realizează instalarea tâmplăriei conform standardelor.

Service

service în perioada de garanție și în perioada de post-garanție

Doriți mai multe informații despre produsele și serviciile noaste?

Specialiștii noştri sunt gata să vă răspundă la întrebări şi să vă ofere soluţiile optime pentru proiectele dumneavoastră.

(+4) 0728 500 300

Solicitați o ofertă de preț!

Completați formularul și vă vom contacta în cel mai scurt timp!
Ofertele de preț se realizează GRATUIT și nu generează obligații contractuale!
Exigere Probant
Experiența, calitatea produselor și profesionalismul  sunt elementele ce ne caracterieaza și au stat la baza activitații noastre indelungate în domeniul tâmplăriei din aluminiu și PVC. Am dezvoltat parteneriate durabile cu companii de renume și am implementat soluții moderne, performante, eficiente și durabile ce și-au demonstrat funcționalitatea și fiabilitatea în timp.
EXIGERE PROBANT SRL
Bd. Timișoara 104E, sector 6, București

Telefon: (+4) 0728 500 300;
(+4) 0725 016 368;
(+4) 0727 906 500
E-mail: office@exigere.ro;
Web: exigere.ro