0728 500 300
office@exigere.ro

Ofertă de preț online

TÂMPLĂRIE
din PVC

FERESTRE ȘI UȘI TERMOPAN
VEKA, GEALAN, SALAMANDER, REHAU

De ce tâmplărie din PVC?

Materialul PVC folosit la fabricarea tâmplăria PVC are proprietăţi ridicate de termoizolare şi o durabilitate excelentă, ceea ce îl face materialul perfect pentru ferestre și uși eficiente energetic.

Ferestrele termopan: o alegere eficientă şi de durată pentru locuinţa dumneavoastră. Gama de ferestre ți uși termopan reuşeşte să ofere eleganţă şi un plus de confort oricărei construcții. Batante, oscilante sau oscilobatante, ferestrele termopan facilitează ventilarea spaţiilor şi permit luminii naturale să pătrundă în încăpere.
Image

Beneficiile Tâmplăriei din PVC

Confort și un standard de viață modern

Tâmplăria din PVC aduce calitate, confort și siguranță vieții dumneavoastră.

Stil modern, forme și culori multiple

Tâmplăria din PVC se încadrează cu succes în orice linie arhitecturală, fie ca este orba de o construcție nouă sau de o renovare. În plus, la interior se poate asorta cu mobilierul și decorațiunile alese, oferind libertatea de a alege și combina nuanțe diversificate de culori.

Puteți alege să creșteți valoarea locuinței dumneavoastră printr-o alegere unică și originală, optând pentru ferestre în diferite forme atipice, precum dreptunghi, triunghi, cerc, arc de cerc sau alte forme asimetrice

Eficiență energetică

Din multitudinea de tipuri de tamplarie existentă in acest moment, tamplaria PVC se remarcă prin faptul că are un coeficient termic foarte mic, ceea ce inseamnă că este eficientă energetic. Eficiența energetică a tâmplăriei PVC este explicabilă datorită unei bune izolări termice a materialelor și a arhitecturii interne a profilului din PVC cu 5,6 sau 7 camere de izolare.

Cel mai important element care generează o izolație termică superioară pentru tâmplăria din PVC este sticla termoizolantă,  termopan sau tripan, folosită în proiectarea acestora. Aceasta este recunoscută pentru proprietățile sale excelente de control termic și reflexie a razelor solare și își pune ampreta la economisirea energiei electrice prin limitarea pierderilor de căldură iarna sau reflectarea razelor solare vara.

Confort acustic sporit

Acest fapt este datorat etanșării perfecte datorată sistemului cu 2 sau 3 garniturilor cea ce face ca tâmplărie din PVC să fie ideală pentru locuințele din zonele urbane aglomerate, zgomotoase și nu numai.

Întreţinere uşoară

Tâmplăria PVC se întreţine foarte uşor. Uitaţi de vopsitul periodic al tâmplăriei tradiţionale. Cu noile profile PVC tot ce trebuie să faceţi este să ştergeţi din când în când geamurile termopan cu o soluţie pe bază de săpun şi să efectuaţi reglajele periodice ale feroneriei. Tâmplăria PVC îşi păstrează aspectul, culoarea şi caracteristicile iniţiale timp îndelungat.

Protecţie antiefracţie

Tâmplăria PVC vine la pachet cu sisteme antiefracţie îmbunătățite. Ferestrele și ușile din PVC pot asigura un grad ridicat de protecție locuinței dumneavostră prin elemente de securitate inovative înglobate în feronerie și mânere. Geamul termopan cu sticlă antiefracție aduce un plus de securitate.

Termopan SALAMANDER

ferestre și uși cu geam termopan realizate cu sisteme germane SALAMANDER, ce au un grad înalt de siguranţă, întâlneşte nivelul ridicat de eficientizare a energiei şi tehnologia inovatoare de etanşare.

Termopan VEKA

ferestre și uși cu geam termopan realizate cu sisteme germane VEKA asigură păstrarea căldurii la interior și evită pătrunderea zgomotului. Acestea oferă siguranță, protecție și creează o atmosferă inconfundabilă.

Termopan GEALAN

ferestre și uși cu geam termopan realizate cu sisteme germane GEALAN, moderne și ușor de îngrijit. Rezistența mare la influențele mediului înconjurător și atmosferice duce la o durată de viață lungă.

Termopan REHAU

ferestrele și ușile cu geam termopan realizate cu sisteme germane GEALAN sunt ușoare și dispun de caracteristici de izolare care nu sunt oferite de nicio altă fereastră

Produse de
calitate și
servicii
complete

Consultanță

 și consiliere pentru clienții noștri în alegerea soluției optime

Măsurători

pentru stabilirea cotelor ce vor sta la baza realizării ofertei și a execuției

Proiectare

asistată de calculator folosind programe specializate

Transport

specializat asigurat cu autoutilitare proprii, special adaptate

Montaj

specialiști nostri realizează instalarea tâmplăriei conform standardelor.

Service

service în perioada de garanție și în perioada de post-garanție

Doriți mai multe informații despre produsele și serviciile noaste?

Specialiștii noştri sunt gata să vă răspundă la întrebări şi să vă ofere soluţiile optime pentru proiectele dumneavoastră.

(+4) 0728 500 300

Solicitați o ofertă de preț!

Completați formularul și vă vom contacta în cel mai scurt timp!
Ofertele de preț se realizează GRATUIT și nu generează obligații contractuale!
Exigere Probant
Experiența, calitatea produselor și profesionalismul  sunt elementele ce ne caracterieaza și au stat la baza activitații noastre indelungate în domeniul tâmplăriei din aluminiu și PVC. Am dezvoltat parteneriate durabile cu companii de renume și am implementat soluții moderne, performante, eficiente și durabile ce și-au demonstrat funcționalitatea și fiabilitatea în timp.
EXIGERE PROBANT SRL
Bd. Timișoara 104E, sector 6, București

Telefon: (+4) 0728 500 300;
(+4) 0725 016 368;
(+4) 0727 906 500
E-mail: office@exigere.ro;
Web: exigere.ro