0728 500 300
office@exigere.ro

Ofertă de preț online

Despre noi

EXIGERE - PRODUCȚIE ȘI MONTAJ TÂMPLARIE ALUMINIU / PVC
parteneri

Calitatea și respectarea promisiunilor ne recomandă

Bun venit la EXIGERE, locul în care exigența, experiența, creativitatea și calitatea se împletesc pentru realizarea celor mai bune produse din tâmplărie PVC și aluminiu. Povestea noastră a început în anul 2005, atunci când s-a înființat compania EXIGERE PROBANT SRL. Dorința de a ne face remarcați pe piața din domeniu cu produse și servicii de calitate, ne-a ambiționat să investim și să devenim zilnic din ce în ce mai buni.

De-a lungul activității noastre, ne-am dezvoltat capacități de producție la cele mai exigente standarde, operând un model de afacere integrat, de la producție la serviciile de consiliere și suport, transport și montaj. În toată această perioadă suntem onorați că am contribuit la confortul a mii și mii de clienți. Munca noastră nu se oprește doar la fabricarea tâmplarie din PVC și aluminiu. Dintotdeauna ne-am dorit să oferim mai mult decât produse de calitate și, de aceea, venim la pachet cu servicii profesionale de transport și montaj.

parteneri

EXIGERE, un partener de încredere

Dorința ca fiecare client să fie mulțumit ne ghidează în activitatea zilnică. Indiferent de cerințe, suntem mereu pregătiți să răspundem prompt solicitărilor clienților noștri și să găsim soluțiile tehnice care îl vor mulțumi. Specialiștii EXIGERE sunt alături de tine din prima clipă și vă vor oferi soluții fiabile personalizate pentru fiecare cerință. Suntem alături în fiecare etapă, de la alegerea ușilor și ferestrelor din PVC sau aluminiu potrivite până la fabricarea și montarea acestora.
Știm că exigențele clienților noștri se traduc prin confort, calitate superioară și rezistență în timp. De aceea, folosim materiale și tehnologii de ultimă generație pentru realizarea unor produse din PVC sau aluminiu care să satisfacă. La noi veți găsi întotdeauna cele mai bune ferestre și uși cu geam termopan, din PVC sau aluminiu, pereși cortină, fațade ventilate pentru cladiri moderne, luminatoare și sere, balustrade din inox și sticlă, rulouri, obloane, plase insecte, cu alte cuvinte tot ce ține de domeniul tâmplăriei din aluminiu și PVC.

Doriți mai multe informații despre produsele și serviciile noaste?

Specialiștii noştri sunt gata să vă răspundă la întrebări şi să vă ofere soluţiile optime pentru proiectele dumneavoastră.

(+4) 0728 500 300

Solicitați o ofertă de preț!

Completați formularul și vă vom contacta în cel mai scurt timp!
Ofertele de preț se realizează GRATUIT și nu generează obligații contractuale!
Exigere Probant
Experiența, calitatea produselor și profesionalismul  sunt elementele ce ne caracterieaza și au stat la baza activitații noastre indelungate în domeniul tâmplăriei din aluminiu și PVC. Am dezvoltat parteneriate durabile cu companii de renume și am implementat soluții moderne, performante, eficiente și durabile ce și-au demonstrat funcționalitatea și fiabilitatea în timp.
EXIGERE PROBANT SRL
Bd. Timișoara 104E, sector 6, București

Telefon: (+4) 0728 500 300;
(+4) 0725 016 368;
(+4) 0727 906 500
E-mail: office@exigere.ro;
Web: exigere.ro