0728 500 300
office@exigere.ro

Ofertă de preț online

Uși din ALUMINIU

CU PANEL ORNAMENTAL ȘI ÎNCHIDERE MULTIPUNCT

usi-intrare-aluminiu-exigere.png

De ce
Uși din ALUMINIU?

Ușile de intrare din Aluminiu se remarcă prin proprietăți foarte bune de izolație termică, fonică, protecție antiefracție ridicată, fiabilitate și durabilitate excelentă în timp. În plus, ușile din aluminiu au un design modern și elegant, încadrându-se perfect în orice stil arhitectural.

 
Iată cîteva beneficii ale ușilor din aluminiu EXIGERE:
  • design-ul și aspectul modern al ușii din aluminiu este adaptabil la orice tip de arhitectură
  • diversitate cromatică multiplă cu nuanțe din gama de culori RAL sau culori speciale, multitudinea de panouri ornamentale pentru ușile din aluminiu
  • izolarea termică și fonică ale unei ușidin aluminiu cu barieră termică are valori de excepție, ideale pentru zone urbane, aglomerate și nu numai
  • ușa din aluminiu are o rezistență mare la solicitări mecanice și uzură iar, alături de închiderea de siguranță protejează la efracție
  • tâmplăria eficientizează etanșeitatea la apă în condiţii de ploaie cu vânt, sau de condiții meteo extreme, clasa de etanșare este dată de presiunea la care apar infiltraţii în interior (conform EN12208-11/99)
  • ușa din aluminiu are o protecție antiefracție excelenta cu valori (conform DIN ENV 1627, 1630, DIN EN 356 – sticla, respectiv DIN18521 - mecanism de închidere multipunct)
  • rezistența la intemperii fac din ușa din aluminiu candidatul perfect pentru orice zona și arhitectura

Confort și un standard de viață modern

Ușile de intrare din ALUMINIU aduc calitate, confort și siguranță vieții dumneavoastră. Ușa din aluminiu EXIGERE, alături de restul de tâmplărie, vă asigură confortul de care aveți nevoie prin excelentele proprietăți de izolare termică și fonică, prin ușurința în manipulare și prin durata mare de utilizare cu costuri de mentenanță aproape inexistente.

Eficiență energetică

Ușa din ALUMINIU este realizată folosind rame ranforsate cu poliamida specială ce oferă un nivel ridicat de izolare termică potrivit pentru construcții pasive cu zero sau aproape zero consum de energie. Foaia de ușă este izolată termic. Tâmplăria cu barieră termică vă va proteja casa de temperaturi neplacute atât pe timp de iarnă, cât și pe timp de vară.

Gamă excepţională de culori şi finisaje

Ușa de intrare din aluminiu EXIGERE poate avea aproape orice culoare pe care v-o puteţi imagina. Sunt disponibile peste 450 de nuanțe și finisaje diferite: culori metalice sau anodizate, mate sau RAL lucioase, sau chiar și o vopsea coatex specială rezistentă la zgârieturi. Panourile ornamentale și mânerele sunt moderne și elegate.

Protecție la efracție

Ușile din ALUMINIU oferă un nivel ridicat de securitate datorită construcției lor solide și durabile. Siguranța este dată de robustețea profilelor din aluminiu, a feronerie speciale cu elemente de siguranță și a panoului ornamental din aluminiu. Ușa din ALUMINIU EXIGERE este certificată pentru protecție anti-efracție, în conformitate cu standardele în domeniu.

Forme diverse

Ușile din ALUMINIU pot fi într-un canat sau în mai multe, cu pui laterale, cu luminator sau fără.

Ușa de intrare poate avea deschidere interioară sau exterioară în funcție de arhitectura clădirii.

 

Dimensiuni generoase

Datorită excelentelor proprietăți de durabilitate și rezistenta ale ramelor si panelului ornamental, ușile din ALUMINIU pot fi realizate în dimensiuni mari cea ce le face ideale pentru spațiile mari. Feroneria specială asigură o acționare și o manipulare ușoară.

Alegeți o ușă care să vă creeze aspectul dorit pentru intrarea dumneavoastră, una care va încânta oaspeții și va asigură siguranța si confortul locuinței dumneavoastră.

Variante constructive

Ușă simplă
Ușă cu o laterală
Ușă cu două laterale
Ușă simplă cu luminator
Ușă cu o laterală și luminator
Ușă cu două laterale și luminator
Ușă în două canate cu stulp
Ușă simplă
Ușă simplă cu luminator
Ușă cu un pui lateral și luminator
Ușă cu un pui lateral
Ușă cu doi pui laterali
Ușă cu doi pui laterali și luminator

Gamă excepţională de culori şi finisaje. O opţiune pentru fiecare proiect, în orice stil.

Putem realiza ferestre din aluminiu în aproape orice culoare pe care v-o puteţi imagina. Sunt disponibile peste 450 de nuanțe și finisaje diferite: culori metalice sau anodizate, mate sau RAL lucioase, sau chiar și o vopsea coatex specială rezistență la zgârieturi și cu o îngrijire minimă. În plus, ferestrele dvs. pot avea chiar o structură reală de lemn.

Image

Doriți mai multe informații despre produsele și serviciile noaste?

Specialiștii noştri sunt gata să vă răspundă la întrebări şi să vă ofere soluţiile optime pentru proiectele dumneavoastră.

(+4) 0728 500 300

Solicitați o ofertă de preț!

Completați formularul și vă vom contacta în cel mai scurt timp!
Ofertele de preț se realizează GRATUIT și nu generează obligații contractuale!
Exigere Probant
Experiența, calitatea produselor și profesionalismul  sunt elementele ce ne caracterieaza și au stat la baza activitații noastre indelungate în domeniul tâmplăriei din aluminiu și PVC. Am dezvoltat parteneriate durabile cu companii de renume și am implementat soluții moderne, performante, eficiente și durabile ce și-au demonstrat funcționalitatea și fiabilitatea în timp.
EXIGERE PROBANT SRL
Bd. Timișoara 104E, sector 6, București

Telefon: (+4) 0728 500 300;
(+4) 0725 016 368;
(+4) 0727 906 500
E-mail: office@exigere.ro;
Web: exigere.ro