Producător de tâmplărie din ALUMINIU/PVC cu geam termopan, pereți cortină, fațade ventilate, ferestre/uși, compartimentări, sticlă securizată,  balustrade

PEREȚI CORTINĂ

Fațade din sticlă ce oferă beneficii multiple

Pereţii cortină reprezintă cea mai elegantă, sigură şi accesibilă fațadă ce poate îmbrăca orice tip de construcţie. Se remarcă prin proprietăţile excepţionale de izolare termică şi fonică, prin posibilităţi infinite de design ce se adaptează oricărei viziuni arhitecturale, timp de execuţie şi montaj  scurt şi o întreţinere uşoară. În plus, oferă alte numeroase avantaje cum ar fi iluminatul natural şi asigurarea unei largi panorame a exteriorului cldirii.

Pereţii de tip cortină pot fi aplicaţi pe planuri verticale, înclinate (cu pantă pozitivă sau negativă), dar şi pe acoperişuri (luminatoare şi cupole). și sunt disponibili în toată gama de culori RAL. Pot pot fi combinaţi cu placări de material compozit de tip BOND (alucobond, reynobond, etalbod, jbond, exalcobond, etc.) şi pot integra elemente mobile (uşi, ferestre, luminatoare).
perete cortina standard EXIGERE

Pereți cortină standard

Sunt denumiți pereți cortină clasici datorită caracteristicii sistemului prin care geamul termoizolant este fixat de cadrul din aluminiu cu ajutorul capacelor presoare, fixate, la rândul lor, de cadrul din aluminiu cu șuruburi. Capacele presoare pot fi de diverse forme, dimensiuni și nuanțe.

Sistemul de perete cortină standard permite montarea de geamuri termoizolante cu grosimi diferite, din 2 sau 3 foi de sticlă. Profilele, vizibile din exterior, pot fi adaptate oricărui tip de construcție. Peretele cortină standard reprezintă o soluție modernă de fațadă de sticlă cu o construcție articulată și este proiectat să facă față cutremurelor și vibrațiilor de intensitatea normală, dar și a dilatărilor sau contractărilor ale profilelor de aluminiu fără însă a-și pierde din rezistența la vânt sau la permeabilitatea apei.

Pot fi realizați pereți cortină cu dimensiuni mari, de complexitate ridicată din punct de vedere al materialelor utilizate. Profilele sunt înguste și sunt o soluție mai ieftină datorită sistemului clasic de pereți cortină.

Pereți cortină semistructurali

Sunt denumiți pereți cortină semistructurali datorită caracteristicii sistemului prin care geamul termoizolant este fixat de cadrul din aluminiu cu ajutorul capacelor presoare doar pe o dimensiune, verticală sau orizontală. Capacele presoare pot fi de diverse forme, dimensiuni și nuanțe.

Sistemul de perete cortină semistructural permite montarea de geamuri termoizolante cu grosimi diferite, din 2 sau 3 foi de sticlă. Profilele, vizibile din exterior, pot fi adaptate oricărui tip de construcție. Impermeabilitatea este asigurată în cazul sistemului semistructural de trei rânduri de garnituri EPDM și de un sistem de scurgere pentru orice fel de acumulare de apă.

Profilele sunt vizibile din interior, iar din exterior profilul este vizibil doar pe un sens. Pe celălalt sens este vizibilă o linie subțire ceea ce conferă sistemului continuitate. Pot fi realizați pereți cortină cu dimensiuni mari, de complexitate ridicată.
perete cortina semistructurali EXIGERE
perete cortina standard EXIGERE

Pereți cortină structurali

Pereții cortină structurali sunt realizați cu un sistem special din aluminiu ce oferă, la exterior, aspectul de sticlă continuă. Geamul termoizolant este lipit de rama din aluminiu cu ajutorul unui silicon structural.

Realizarea practică se transpune prin îmbinarea unui caroiaj de montanți verticali cu traverse (rigle) orizontale. Se pot integra cu usurință în astfel de pereți și căi de acces spectaculoase, scări, balustrade, lifturi exterioare, realizate tot din sticlă, ce satisfac dorința arhitecților pentru lumină, spații largi, linii moderne și viziune futuristă.

Sticla structurală poate avea un aspect îmbunătățit prin intermediul aplicării unor desene și forme geometrice sau se pot folosi tonalități coloristice diverse.

Produse de calitate și servicii complete

realizate de specialiști cu experiență

PROIECTARE COMPUTERIZATĂ

pereții cortină sunt proiectați folosind programe specializate computerizate: ACAD, ORGADATA, SCHUCAL

CONSULTANȚĂ

suntem alături de clienții noștri în alegerea soluției optime de perete cortină sau de tâmplărie.

TRANSPORT ȘI MONTAJ

specialiști nostri realizează un transport sigur și un montaj perfect pentru pereții cortină realizați de noi.

Producem pereti cortina din aluminiu cu sticla termoizolanta, pereti cortina Reynaeres, pereti cortina SCHUECO, pereti cortina CORTIZO, pereti cortina ALUMIL. Realizam toate tipurile de pereti cortina: pereti cortina structurali, pereti cortina semistructurali. Oferim servicii de proiectare pereti cortina, montaj pereti cortina, transport pereti cortina. Peretii cortina pot avea usi din aluminiu, usi culisante din aluminiu, usi antipanica, ferestre din aluminiu cu deschideri variate, Peretele cortina EXIGERE este realizat cu prifile speciale cu bariera termica si sticla termopan sau tripan ce izoleaza termic si fonic.

Solicitați o ofertă GRATUIT!

Completați formularul iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp!
Ofertele de preț se realizează gratuit și nu vă obligă să cumpărați produsele!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Invalid Input
Invalid Input
cod de securitate
Invalid Input

De ce să ne alegeți pe noi ?

- Consultanță tehnică în alegerea modelelor ferestre, uși și accesorii;
- Deplasarea gratuită la domiciliu pentru efectuarea măsurătorilor;
- Transport gratuit pentru București, Ilfov și zonele limtrofe;
- Produse moderne de înaltă calitate,  montaj realizat profesionist;
- Termen de executie, livrare și realizare montaj în cel mai scurt timp;
EXIGERE PROBANT SRL
Telefon: (+4) 0728 500 300; (+4) 0725 016 368; (+4) 0727 906 500
E-mail: office@exigere.ro; Web: exigere.ro
exigere-localizare-harta
Bd. Timișoara 104E, sector 6, București
44°25'24.5"N 25°58'57.0"E   |   44.423460, 25.982500