0728 500 300
office@exigere.ro

Ofertă de preț online

Ferestre și uși din aluminiu Reynaers, hala, Ilfov

Hala Aragon este un proiect industrial deosebit și nu doar noi o spunem! Acest proiect a câștigat premiul la secțiunea "Clădiri industriale, administrative, turistice și sport/loisir" la Bienala Națională de Arhitectură 2023, ediția a XV-a!

 
Conceptul arhitectural a fost realizat de biroul de proiectare Ene+Ene Arhitectura, cunoscut pentru inovațiile sale în design și funcționalitate. Pentru mai multe detalii, vizitați -> ene-arhitectura.ro.
Înființat în 1999, Grupul Aragon este un furnizor de pardoseli din rășini cu aplicare în diverse domenii (rezidențial, industrial, sportiv, etc.). Aflați mai multe pe website: aragon-grup.ro.
 
În acest proiect au fost implicați mulți profesioniști, iar rolul nostru în realizarea acestui remarcabil proiect a fost producția tâmplăriei termoizolante: ferestre, uși și pereți cortină. Am folosit produse de înaltă calitate, cu profile realizate de Reynaers Belgia. Sistemele utilizate pentru ferestre și uși au fost din Seria CS77, iar pereții cortină din Seria CW50.
 
Ne bucurăm că am avut ocazia să participăm la acest proiect și le urăm celor care ne-au ales mult succes în continuare în activitatea desfășurată în noul lor sediu.

 

hala-aragon-1
hala-aragon-2
hala-aragon-6
hala-aragon-4
hala-aragon-3
hala-aragon-5

Doriți mai multe informații despre produsele și serviciile noaste?

Specialiștii noştri sunt gata să vă răspundă la întrebări şi să vă ofere soluţiile optime pentru proiectele dumneavoastră.

(+4) 0728 500 300

Solicitați o ofertă de preț!

Completați formularul și vă vom contacta în cel mai scurt timp!
Ofertele de preț se realizează GRATUIT și nu generează obligații contractuale!
Exigere Probant
Experiența, calitatea produselor și profesionalismul  sunt elementele ce ne caracterieaza și au stat la baza activitații noastre indelungate în domeniul tâmplăriei din aluminiu și PVC. Am dezvoltat parteneriate durabile cu companii de renume și am implementat soluții moderne, performante, eficiente și durabile ce și-au demonstrat funcționalitatea și fiabilitatea în timp.
EXIGERE PROBANT SRL
Bd. Timișoara 104E, sector 6, București

Telefon: (+4) 0728 500 300;
(+4) 0725 016 368;
(+4) 0727 906 500
E-mail: office@exigere.ro;
Web: exigere.ro