0728 500 300
office@exigere.ro

Ofertă de preț online

Ferestre și uși din Salamander, complex rezidențial, București

Un proiect rezidențial dezvoltat de High Construct International în București, Sectorul 6, într-o zonă liniștită, la standarde ridicate de eficiență energetică, cu finisaje de calitate și cu o arhitectură modernă și atractivă.

 
Ferestrele proiectate și montate de noi în acest proiect sunt Salamander Seria BluEvolution 82, echipate cu feronerie Maco produsă în Austria, mânere Hoppe și cu geam termoizolant tripan. Aceste ferestre joacă un rol esențial atât în estetica clădirii, cât și în asigurarea unei bune izolări termice.

Ultimul etaj al clădirii a primit un tratament special, folosind și uși oscilo-culisante cu acționare SKB-Z, cu închidere doar din mâner. Am echipat toate ferestrele cu rulouri Aluprof acționate electric, cu telecomandă, și plase încastrate pentru toate ferestrele, obținând astfel intimitate și umbrire la nevoie.

Suntem fericiți că am avut din nou onoarea să colaborăm cu partenerul nostru și suntem nerăbdători să o facem și în următoarele proiecte.

 

ferestre-salamander-2
ferestre-salamander-4
ferestre-salamander-1
ferestre-salamander-6
ferestre-salamander-5
ferestre-salamander-3

Doriți mai multe informații despre produsele și serviciile noaste?

Specialiștii noştri sunt gata să vă răspundă la întrebări şi să vă ofere soluţiile optime pentru proiectele dumneavoastră.

(+4) 0728 500 300

Solicitați o ofertă de preț!

Completați formularul și vă vom contacta în cel mai scurt timp!
Ofertele de preț se realizează GRATUIT și nu generează obligații contractuale!
Exigere Probant
Experiența, calitatea produselor și profesionalismul  sunt elementele ce ne caracterieaza și au stat la baza activitații noastre indelungate în domeniul tâmplăriei din aluminiu și PVC. Am dezvoltat parteneriate durabile cu companii de renume și am implementat soluții moderne, performante, eficiente și durabile ce și-au demonstrat funcționalitatea și fiabilitatea în timp.
EXIGERE PROBANT SRL
Bd. Timișoara 104E, sector 6, București

Telefon: (+4) 0728 500 300;
(+4) 0725 016 368;
(+4) 0727 906 500
E-mail: office@exigere.ro;
Web: exigere.ro