0728 500 300
office@exigere.ro

Ofertă de preț online

Ferestre și uși
termopan
SALAMANDER
bluEvolution 73

SISTEME GERMANE PENTRU FERESTRE/UȘI

salamander bluevolution 73

Sistemul de profile
pentru ferestre și uși
SALAMANDER
bluEvolution 73

Sistemul din PVC pentru ferestre termopan bluEvolution 73 este adecvat tuturor cerinţelor dvs. privind un design de fereastră ambiţios: Suprafeţele excepţional de compacte fac ca profilul să nu fie doar foarte uşor de întreţinut, ci oferă şi o durată de viaţă excepţională. Sistemul de profiluri previne formarea punţilor termice şi oferă astfel o reducere substanţială a facturii energetice. Structura ingenioasă a profilului cu inserţii mari de oţel, asigură în plus şi o stabilitate şi o siguranţă în funcţionare excepţionale pentru ferestrele din material sintetic.
  • Profil cu 5 camere de aer pe secțiune 2 garnituri de tip EPDM,
  • culoare negru sau gri, în funcție de culoarea ramei
  • 73 mm adâncime constructivă de la interior la exterior
  • până la Uf = 1,1 W/(m²K) (cu separare termică prin oţel)
  • Geam tripan (3 foi) de 44 mm, cu argon, geam termopan (2 foi) 24 mm, cu argon
  • Protecție fonică: până la 46 dB
  • Siguranța la efracție: până la RC 2
Salamander bluEvolution 73
Ferestre termopan atractive şi moderne sub toate aspectele
Ferestre și ușile termopan bluEvolution 73 sunt adecvate tuturor cerinţelor privind un design de fereastră modern și ambiţios. Sunt costruite cu sistemul de profile Salamander bluEvolution 73 cu 5 camere ce permite soluții moderne pentru design-ul ferestrelor și ușilor și asigură o excelentă protecție termică și fonică. Garniturile sudate la colțuri asigură o protecție sigură împotriva intemperiilor. Structura ingenioasă a profilului cu inserţii mari de oţel, asigură în plus şi o stabilitate şi o siguranţă în funcţionare excepţionale pentru ferestre.

Culori

Accente deosebite cu decoruri de lemn, uni și metalice

Foliile speciale tratate în prealabil cu adeziv au fost aplicate cu grijă pe profilul din PVC în cadrul unui proces special, executat de echipamente de înaltă performanță direct în procesul de fabricație al profilului. Folia din PVC se compune din două straturi: folia de bază rămâne într-o culoare uni sau este imprimată, stratul superior transparent PMMA protejează culorile și decorurile împotriva decolorării ca urmare a radiațiilor UV sau a altor intemperii.
Culori termopan foliat
Image

Placarea cu ALUMINIU

Clasic și nobil: aspect vizual perfect de aluminiu
Prin placarea cu aluminiu, fereastra arată ca din aluminiu, dar are avantajele tehnice ale profilelor din PVC. Sistemul de placare cu aluminiu se adaptează la forma profilului de fereastră și se fixează perfect. Suprafața profilelor de placare poate fi vopsită, acoperită cu un strat de pulbere sau eloxată, fiind concomitent robustă și rezistentă la intemperii. Puteți configura culoarea în peste 170 de nuanțe RAL.

Doriți mai multe informații despre produsele și serviciile noaste?

Specialiștii noştri sunt gata să vă răspundă la întrebări şi să vă ofere soluţiile optime pentru proiectele dumneavoastră.

(+4) 0728 500 300

Solicitați o ofertă de preț!

Completați formularul și vă vom contacta în cel mai scurt timp!
Ofertele de preț se realizează GRATUIT și nu generează obligații contractuale!
Exigere Probant
Experiența, calitatea produselor și profesionalismul  sunt elementele ce ne caracterieaza și au stat la baza activitații noastre indelungate în domeniul tâmplăriei din aluminiu și PVC. Am dezvoltat parteneriate durabile cu companii de renume și am implementat soluții moderne, performante, eficiente și durabile ce și-au demonstrat funcționalitatea și fiabilitatea în timp.
EXIGERE PROBANT SRL
Bd. Timișoara 104E, sector 6, București

Telefon: (+4) 0728 500 300;
(+4) 0725 016 368;
(+4) 0727 906 500
E-mail: office@exigere.ro;
Web: exigere.ro