0728 500 300
office@exigere.ro

Ofertă de preț online

Ferestre și uși
termopan
SALAMANDER
bluEvolution 92

SISTEME GERMANE PENTRU FERESTRE/UȘI

Salamander Streamline 76

Sistemul de profile
pentru ferestre și uși
SALAMANDER
bluEvolution 92

Sistemul de profile bluEvolution 92 mm, clasa A, combină tendinţe ale tehnologiei avansate cu modernul, devenind prin calităţile sale robuste noua generaţie de tâmplărie PVC. Durabilitatea acestui tip de sistem, adâncimea de 92mm, înălțime toc-cercevea de numai 118mm (facând posibilă trecerea unei cantităţi mari de lumină naturală), protecţia energetică, împreună fac din bluEvolution 92 unul dintre cele mai avansate produse existente pe plan european, pentru construcţia de ferestre termopan din PVC. Prin alegerea acestui tip de sistem în construcţia ferestrelor şi a uşilor ctermopan, o să avem: protecţie maximă la pierderile de caldură, o izolare fonică de excepţie, economie la costurile cu energia şi de producerea CO2, un aspect modern, unic, al ferestrelor si uşilor pvc, un raport calitate preţ imbatabil, viaţă lungă a tâmplariei şi reciclarea în integralitate. Ce ne-am mai putea dori?

  • Profil cu 5 sau 7 camere de aer pe secțiune 2 garnituri de tip EPDM,
  • culoare negru sau gri, în funcție de culoarea ramei
  • 73 mm adâncime constructivă de la interior la exterior pentru toc
  • Coeficient de transfer termic până la Uf = 0,9 W/(m²K) (cu separare termică prin oţel)
  • Coeficient de transfer termic până la Uw = 0,66 W/(m²K) * Calcul realizat pentru fereastra standard de teste, 1230 x 1480 mm.
  • Armătură din oțel zincat cu grosime de 1,5-2mm
  • Geam tripan (3 foi) de până la 52 mm, cu argon, geam termopan (2 foi) 24 mm, cu argon
  • Protecție fonică: până la 43 dB
  • Siguranța la efracție: până la RC 2
Image
Reprezintă soluția de top, oferind cea mai buna performanță energetică și rezistenta statica sporita. Designul său modern este dat de formele minimaliste ale profilului PVC SALAMANDER cu forme drepte sau rotunjite.  Sistemul de profil bluEvolution 92 reuneşte o tehnologie de avangardă cu designul modern şi funcţional, creând o nouă generaţie de ferestre de primă clasă. Structura optimizată cu 6 camere şi o adâncime constructivă de 92 mm asigură o protecţie termică remarcabilă şi o eficienţă energetică optimă. În combinaţie cu o lăţime vizibilă redusă de numai 118 mm, câştiguri solare datorită incidenţei crescute a luminii şi sustenabilităţii ecologice a unui material sintetic 100% reciclabil, acest sistem se încadrează în tehnologiile viitorului de la Salamander. Ferestrele și ușile din gama BLUE Premim sunt realizate folosind sisteme din PVC SALAMANDER Germania, Feronerie ROTO sau MACO și sticlă SAINT-GOBAIN

Culori

Accente deosebite cu decoruri de lemn, uni și metalice

Foliile speciale tratate în prealabil cu adeziv au fost aplicate cu grijă pe profilul din PVC în cadrul unui proces special, executat de echipamente de înaltă performanță direct în procesul de fabricație al profilului. Folia din PVC se compune din două straturi: folia de bază rămâne într-o culoare uni sau este imprimată, stratul superior transparent PMMA protejează culorile și decorurile împotriva decolorării ca urmare a radiațiilor UV sau a altor intemperii.
Culori termopan foliat
Image

Placarea cu ALUMINIU

Clasic și nobil: aspect vizual perfect de aluminiu
Prin placarea cu aluminiu, fereastra arată ca din aluminiu, dar are avantajele tehnice ale profilelor din PVC. Sistemul de placare cu aluminiu se adaptează la forma profilului de fereastră și se fixează perfect. Suprafața profilelor de placare poate fi vopsită, acoperită cu un strat de pulbere sau eloxată, fiind concomitent robustă și rezistentă la intemperii. Puteți configura culoarea în peste 170 de nuanțe RAL.

Doriți mai multe informații despre produsele și serviciile noaste?

Specialiștii noştri sunt gata să vă răspundă la întrebări şi să vă ofere soluţiile optime pentru proiectele dumneavoastră.

(+4) 0728 500 300

Solicitați o ofertă de preț!

Completați formularul și vă vom contacta în cel mai scurt timp!
Ofertele de preț se realizează GRATUIT și nu generează obligații contractuale!
Exigere Probant
Experiența, calitatea produselor și profesionalismul  sunt elementele ce ne caracterieaza și au stat la baza activitații noastre indelungate în domeniul tâmplăriei din aluminiu și PVC. Am dezvoltat parteneriate durabile cu companii de renume și am implementat soluții moderne, performante, eficiente și durabile ce și-au demonstrat funcționalitatea și fiabilitatea în timp.
EXIGERE PROBANT SRL
Bd. Timișoara 104E, sector 6, București

Telefon: (+4) 0728 500 300;
(+4) 0725 016 368;
(+4) 0727 906 500
E-mail: office@exigere.ro;
Web: exigere.ro