0728 500 300
office@exigere.ro

Ofertă de preț online

Ferestre și uși
termopan
SALAMANDER
Streamline 76

SISTEME GERMANE PENTRU FERESTRE/UȘI

Salamander Streamline 76

Sistemul de profile
pentru ferestre și uși
SALAMANDER
Streamline 76

Sistemul de profile din PVC SALAMANDER STREAMLINE SL76 – 76 mm, este unic în comparaţie cu competitorii din clasa sa. Nu numai designul sistemului de profile este impresionant ci şi tehnologia încorporată care îmbunăţeşte semnificativ confortul vieţii şi reduce costurile pentru energie. Sistemul Heptacameral, cu o lăţime constructivă de 76 mm si 82 mm la cerceveaua Round, confera o excelentă izolare termică, ranforsări din oţel zincat de dimensiuni generoase, asigurând stabilitate. Sistemul de garnituri duble, integrate în procesul de producţie, nu lasă nici o şansă zgomotului şi frigului. Suprafaţa cu o structură de mare densitate face STREAMLINE SL rezistent la intemperii şi foarte uşor de curăţat.

  • Profil cu 5 sau 7 camere de aer pe secțiune 2 garnituri de tip EPDM,
  • culoare negru sau gri, în funcție de culoarea ramei
  • 73 mm adâncime constructivă de la interior la exterior pentru toc
  • Coeficient de transfer termic până la Uf = 1,1 W/(m²K) (cu separare termică prin oţel)
  • Coeficient de transfer termic până la Uw = 0,83 W/(m²K) * Calcul realizat pentru fereastra standard de teste, 1230 x 1480 mm.
  • Armătură din oțel zincat cu grosime de 1,5-2mm
  • Geam tripan (3 foi) de până la 48 mm, cu argon, geam termopan (2 foi) 24 mm, cu argon
  • Protecție fonică: până la 44 dB
  • Siguranța la efracție: până la RC 2
Ferestrele și ușile Salamander Streamline 76 reprezintă soluţia optimă pentru locuințe moderne. Acestea oferă eleganţă, confort termic, protecţie fonică, securitate şi durabilitate în timp. Este alegerea perfectă prin îmbinarea valorii scăzute a investiţiei şi a beneficiilor oferite de un sistem complet de tâmplărie PVC şi geam termoizolant. Ferestrele și ușile din gama Salamander Streamline 76 sunt realizate folosind sisteme din PVC SALAMANDER Germania, Feronerie ROTO sau MACO și sticlă SAINT-GOBAIN
salamander streamline 76
salamander streamline 76 rotund
salamander streamline 76 7 camere drept
salamander streamline 76

Culori

Accente deosebite cu decoruri de lemn, uni și metalice

Foliile speciale tratate în prealabil cu adeziv au fost aplicate cu grijă pe profilul din PVC în cadrul unui proces special, executat de echipamente de înaltă performanță direct în procesul de fabricație al profilului. Folia din PVC se compune din două straturi: folia de bază rămâne într-o culoare uni sau este imprimată, stratul superior transparent PMMA protejează culorile și decorurile împotriva decolorării ca urmare a radiațiilor UV sau a altor intemperii.
Culori termopan foliat
Image

Placarea cu ALUMINIU

Clasic și nobil: aspect vizual perfect de aluminiu
Prin placarea cu aluminiu, fereastra arată ca din aluminiu, dar are avantajele tehnice ale profilelor din PVC. Sistemul de placare cu aluminiu se adaptează la forma profilului de fereastră și se fixează perfect. Suprafața profilelor de placare poate fi vopsită, acoperită cu un strat de pulbere sau eloxată, fiind concomitent robustă și rezistentă la intemperii. Puteți configura culoarea în peste 170 de nuanțe RAL.

Doriți mai multe informații despre produsele și serviciile noaste?

Specialiștii noştri sunt gata să vă răspundă la întrebări şi să vă ofere soluţiile optime pentru proiectele dumneavoastră.

(+4) 0728 500 300

Solicitați o ofertă de preț!

Completați formularul și vă vom contacta în cel mai scurt timp!
Ofertele de preț se realizează GRATUIT și nu generează obligații contractuale!
Exigere Probant
Experiența, calitatea produselor și profesionalismul  sunt elementele ce ne caracterieaza și au stat la baza activitații noastre indelungate în domeniul tâmplăriei din aluminiu și PVC. Am dezvoltat parteneriate durabile cu companii de renume și am implementat soluții moderne, performante, eficiente și durabile ce și-au demonstrat funcționalitatea și fiabilitatea în timp.
EXIGERE PROBANT SRL
Bd. Timișoara 104E, sector 6, București

Telefon: (+4) 0728 500 300;
(+4) 0725 016 368;
(+4) 0727 906 500
E-mail: office@exigere.ro;
Web: exigere.ro