0728 500 300
office@exigere.ro

Ofertă de preț online

Ferestre și uși
termopan
VEKA Softline 70

SISTEME GERMANE PENTRU FERESTRE/UȘI

Salamander Streamline 76

Sistemul de profile
pentru ferestre și uși
VEKA
Softline 70

Image

SOFTLINE 70AD este un sistem disponibil atat in varianta necoplanara, cat si in varianta semicoplanara, avand adancimea profilului de 70mm, doua garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 5 camere de izolare. Sistemul SOFTLINE 70AD are un design clasic, cu muchiile usor rotunjite. Cu sistemul SOFTLINE 70AD se pot realiza toate tipurile de ferestre cu deschidere interioara, inclusiv culisante in plan paralel. Mai mult, SOFTLINE 70AD permite realizarea de ferestre cu deschidere exterioara.

Din punct de vedere static, se pot realiza in conditii de garantie ferestre oscilobatante intr-un singur canat cu o suprafata maxima de 2,25 m2 (cercevea: Lmax = 1,4 ml; Hmax = 2,5 ml) pentru ferestrele albe si cu o suprafata maxima de 2 m2 (cercevea: Lmax = 1,3 ml si Hmax = 2,5 ml) pentru ferestrele color.

Valorile optime ale izolarii termice, de pana la Uw de 1,0 W/m2K, se pot obtine in functie de tipul de vitraj termoizolant folosit.

Grosimea peretilor exteriori de 3 mm respecta cu strictete prevederile celui mai ridicat standard de calitate RAL "Clasa A" si corespunde normativului european SR EN 12608 - clasa A. Rigidizarile din otel zincat de minim 1,5 mm asigura ferestrei stabilitate si functionare indelungata. Datorita configuratiei faltului sunt posibile vitrari de la 6 mm la 42 mm (in functie de bagheta utilizata), atat pentru ramele fixe cat si pentru cele mobile.

 • Sistem cu adâncimea profilului de 70 mm şi geometrie internă cu 5 camere de izolare
 • Canturi elegante, cu muchii uşor rotunjite
 • Grosimea pereţilor exteriori de 3 mm conform celui mai înalt standard de calitate RAL "Clasa A"
 • Design cu suprafeţe semicoplanare sau necoplanare
 • Înălţimea combinaţiei de profile: 99 - 176 mm
 • Rigidizări din oţel zincat conform prescripţiilor VEKA privind armăturile, minimum 1,5 mm
 • Sistemul permite placări cu aluminiu la exterior
 • Posibilitate de faliere în aproape 50 de culori sau imitaţii de lemn, fie pe ambele feţe, fie doar la exterior sau doar la interior.
 • Izolare termică conform EN ISO 10077-1 şi EN ISO 12567-1
 • Izolare fonică (performanţe acustice) conform EN ISO 140-3 şi EN ISO 717-1
 • Rezistenţă la încărcare din vânt conform EN 12211
 • Permeabilitate la aer conform EN 1026
 • Etanşeitate la apă conform EN 1027
 • Rezistenţă la efracţie conform EN 1627 - 1630 până la clasa de rezistenţă li
 • Capacitatea de rezistenţă a dispozitivelor de siguranţă conform EN 14609.
Ferestre şi uşi ce ies în evidenţă prin simplitate şi forme drepte. Ferestrele și ușile termopan VEKA Softline 70 sunt ideale la proiecte unde se dorește o fereastră de calitate cu bune proprietăţi de termoizolare şi fonoizolare, fiabilă şi rezistentă la un preţ excelent.
Ferestrele și ușile din gama VEKA Softline 70 sunt realizate folosind sisteme din PVC VEKA Germania, Feronerie ROTO sau MACO și sticlă SAINT-GOBAIN

Culori

Accente deosebite cu decoruri de lemn, uni și metalice

Foliile speciale tratate în prealabil cu adeziv au fost aplicate cu grijă pe profilul din PVC în cadrul unui proces special, executat de echipamente de înaltă performanță direct în procesul de fabricație al profilului. Folia din PVC se compune din două straturi: folia de bază rămâne într-o culoare uni sau este imprimată, stratul superior transparent PMMA protejează culorile și decorurile împotriva decolorării ca urmare a radiațiilor UV sau a altor intemperii.
Culori termopan foliat
Image

Placarea cu ALUMINIU

Clasic și nobil: aspect vizual perfect de aluminiu
Prin placarea cu aluminiu, fereastra arată ca din aluminiu, dar are avantajele tehnice ale profilelor din PVC. Sistemul de placare cu aluminiu se adaptează la forma profilului de fereastră și se fixează perfect. Suprafața profilelor de placare poate fi vopsită, acoperită cu un strat de pulbere sau eloxată, fiind concomitent robustă și rezistentă la intemperii. Puteți configura culoarea în peste 170 de nuanțe RAL.

Doriți mai multe informații despre produsele și serviciile noaste?

Specialiștii noştri sunt gata să vă răspundă la întrebări şi să vă ofere soluţiile optime pentru proiectele dumneavoastră.

(+4) 0728 500 300

Solicitați o ofertă de preț!

Completați formularul și vă vom contacta în cel mai scurt timp!
Ofertele de preț se realizează GRATUIT și nu generează obligații contractuale!
Exigere Probant
Experiența, calitatea produselor și profesionalismul  sunt elementele ce ne caracterieaza și au stat la baza activitații noastre indelungate în domeniul tâmplăriei din aluminiu și PVC. Am dezvoltat parteneriate durabile cu companii de renume și am implementat soluții moderne, performante, eficiente și durabile ce și-au demonstrat funcționalitatea și fiabilitatea în timp.
EXIGERE PROBANT SRL
Bd. Timișoara 104E, sector 6, București

Telefon: (+4) 0728 500 300;
(+4) 0725 016 368;
(+4) 0727 906 500
E-mail: office@exigere.ro;
Web: exigere.ro