Producător de tâmplărie din ALUMINIU/PVC cu geam termopan, pereți cortină, fațade ventilate, ferestre/uși, compartimentări, sticlă securizată,  balustrade

PEREȚI CORTINĂ TP 52

Noua generaţie de faţade formată dintr-un sistem de bază cu o gamă amplă de montanţi şi traverse care oferă  soluţii pentru toate necesităţile estetice şi constructive ale proiectelor arhitectonice prin soluţionări integrale .

Profilele de bază, de 16 mm. până la  250 mm pentru montanţi, şi de 22.5 mm până la 255.5 mm pentru traversă, la fel ca şi accesoriile complementare, sunt aceleaşi pentru toate faţadele noi CORTIZO. Gama amplă  de  profile şi îmbinări mecanice ale acestora permite executarea  tuturor tipurilor de faţade (în vertical, cu înclinaţie, în colţ la 90º, poligonal) şi module cu sticlă de dimensiuni şi greutăţi mari.

Acest tip de faţadă  TP 52 e un sistem tradiţional, cunoscut şi sub numele de sistem Stick. Fixarea sticlei pe profilul suport se face printr-un profil presor  continuu, prins în şuruburi pe exterior într-un suport încorporat în montant sau traversă . Sticla este susţinută de acest profil pe toate laturile ei, care dispune de garnituri de separare pentru a împiedica contactul dintre sticlă şi metal. Profilul presor şi suportul sunt acoperite cu un profil capac.
 
Dimensiunea maximă a Barierei Termice  de 30 mm, împreună cu capacitatea de vitrare de până la  50 mm. cu sticlă de grosimi mari şi eficientă energetic, conferă acestui tip de faţade calităţi termice şi acustice excelente. Secţiunea văzută la exterior coincide cu cea de la interior, fiind de  52 mm.
Cortizo - siateme din aluminiu

Sisteme din aluminiu pentru arhitecturi moderne!

Producem pereti cortina din aluminiu cu sticla termoizolanta, pereti cortina Reynaeres, pereti cortina SCHUECO, pereti cortina CORTIZO, pereti cortina ALUMIL. Realizam toate tipurile de pereti cortina: pereti cortina structurali, pereti cortina semistructurali. Oferim servicii de proiectare pereti cortina, montaj pereti cortina, transport pereti cortina. Peretii cortina pot avea usi din aluminiu, usi culisante din aluminiu, usi antipanica, ferestre din aluminiu cu deschideri variate, Peretele cortina EXIGERE este realizat cu prifile speciale cu bariera termica si sticla termopan sau tripan ce izoleaza termic si fonic.

Solicitați o ofertă GRATUIT!

Completați formularul iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp!
Ofertele de preț se realizează gratuit și nu vă obligă să cumpărați produsele!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Invalid Input
Invalid Input
cod de securitate
Invalid Input

De ce să ne alegeți pe noi ?

- Consultanță tehnică în alegerea modelelor ferestre, uși și accesorii;
- Deplasarea gratuită la domiciliu pentru efectuarea măsurătorilor;
- Transport gratuit pentru București, Ilfov și zonele limtrofe;
- Produse moderne de înaltă calitate,  montaj realizat profesionist;
- Termen de executie, livrare și realizare montaj în cel mai scurt timp;
EXIGERE PROBANT SRL
Telefon: (+4) 0728 500 300; (+4) 0725 016 368; (+4) 0727 906 500
E-mail: office@exigere.ro; Web: exigere.ro
exigere-localizare-harta
Bd. Timișoara 104E, sector 6, București
44°25'24.5"N 25°58'57.0"E   |   44.423460, 25.982500