Producător de tâmplărie din ALUMINIU/PVC cu geam termopan, pereți cortină, fațade ventilate, ferestre/uși, compartimentări, sticlă securizată,  balustrade

PEREȚI CORTINĂ SG 52


 
 
 
 
 
 
Noua generaţie de faţade formată dintr-un sistem de bază cu o gamă amplă de montanţi şi traverse care oferă răspuns la diferitele necesităţi estetice şi constructive ale proiectelor arhitectonice oferind soluţii integrale.

Profilele de bază, de 16 mm. până la  250 mm pentru montanţi şi de 22.5 mm până la 255.5 mm pentru traverse, la fel ca şi accesoriile complementare sunt aceleaşi pentru  toate faţadele noi CORTIZO. Gama amplă de profile şi îmbinări mecanice ale acestora permite executarea tuturor tipurilor de faţade (în vertical, cu înclinaţie, în unghi de 90º şi veriabil, poligonale) şi module cu sticle de dimensiuni şi greutăţi mari.

Această faţadă SG 52 este un sistem tradiţional , cunoscut şi sub numele de sistem Stick. Fixarea sticlei pe profilul suport se face cu ajutorul unor cleme. Acest sistem necesită o inserţie care se fixează în camera de aer a sticlei (profil -U). Combinaţia dintre clemă şi inserţie permite fixarea sticlei pe cele patru laturi.

Bariera Termică maximă de 30 mm, îmbinata cu capacitatea mare de vitrare de până la 44 mm. cu sticlă cu grosimi mari şi eficienta energetic, conferă acestui sistem   excelente prestaţii termice şi acustice. Prezintă o estetică tip” doar sticlă”  în exterior.
Cortizo - siateme din aluminiu

Sisteme din aluminiu pentru arhitecturi moderne!

Producem pereti cortina din aluminiu cu sticla termoizolanta, pereti cortina Reynaeres, pereti cortina SCHUECO, pereti cortina CORTIZO, pereti cortina ALUMIL. Realizam toate tipurile de pereti cortina: pereti cortina structurali, pereti cortina semistructurali. Oferim servicii de proiectare pereti cortina, montaj pereti cortina, transport pereti cortina. Peretii cortina pot avea usi din aluminiu, usi culisante din aluminiu, usi antipanica, ferestre din aluminiu cu deschideri variate, Peretele cortina EXIGERE este realizat cu prifile speciale cu bariera termica si sticla termopan sau tripan ce izoleaza termic si fonic.

Solicitați o ofertă GRATUIT!

Completați formularul iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp!
Ofertele de preț se realizează gratuit și nu vă obligă să cumpărați produsele!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Invalid Input
Invalid Input
cod de securitate
Invalid Input

De ce să ne alegeți pe noi ?

- Consultanță tehnică în alegerea modelelor ferestre, uși și accesorii;
- Deplasarea gratuită la domiciliu pentru efectuarea măsurătorilor;
- Transport gratuit pentru București, Ilfov și zonele limtrofe;
- Produse moderne de înaltă calitate,  montaj realizat profesionist;
- Termen de executie, livrare și realizare montaj în cel mai scurt timp;
EXIGERE PROBANT SRL
Telefon: (+4) 0728 500 300; (+4) 0725 016 368; (+4) 0727 906 500
E-mail: office@exigere.ro; Web: exigere.ro
exigere-localizare-harta
Bd. Timișoara 104E, sector 6, București
44°25'24.5"N 25°58'57.0"E   |   44.423460, 25.982500